Родителско право на шамар?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Фино.Не заборавај исто на полнење,репетирање на пиштол,вртење на "скакавци" и "лептири" и брзопотезно "шарање"со шрафцигер меѓу прсти на клупа

trilobite напиша:
Фино.Не заборавај исто на полнење,репетирање на пиштол,вртење на "скакавци" и "лептири" и брзопотезно "шарање"со шрафцигер меѓу прсти на клупа
Bez gajle pope, vnimavame i jas i zena mi, vospituvame, vo toa uzivame.

Доволно е да се поставиш како авторитет. Детето нема да му стиска да прави глупости

Гижо напиша:
Доволно е да се поставиш како авторитет. Детето нема да му стиска да прави глупости
Точно! Ако на мало дете уште од почетокот на растење му покажеш заби сигурно ке разбери и нема да прави!
Некогаш зборовите се многу посилни од шамарот!
fd.gif

Незнам шо има толку лошо ако го натепаш детето(нормално не се мисли на перманентно)...ако не ме слуша ќе му ја плеснам една!
Или треба да се огледаме на некој ефтин американски филм...

што има врска американски филм со темава?

@ Delux - Glup si ili sosila se pravis umen??

A tebe da ti ja zbrci nekoj pojak??

U amerika ubivaat deca, siluvaat deca. Ne e amerika poblemot, vie, tepaci na deca ste problemot.
Posle zosto imalo poremeteni individui. Od kotekot kako deca.

Krelci Gizo, mislat deka tepanjeto e arno stom SAD i mnogu drugi drzavi rekle deka ne e.

Смири ги нервите...
Секој различно го разбира терминот ќотек...значи ќотек не е детето да му ја раскрвавиш муцката,или да ми скинеш аркада...тоа е само лесно тепање по раче,ако ја гибало во штекер.

Епа тогаш и на тебе некој појак лесно гибање по раче да ти направи :) како ке реагираш?

Ne se nerviram, samo me cudi sto nikoj roditel, sem mene, dosega ne se izjasni deka nema da udri, pa i malku po raka.

A be kako moine ne pravat takvi belji?? A ako istruat, skrsat nesto, nma sigurno da gi tepam. Bidnalo.

Prethodno se zbori, otposle e docna.

Гижо напиша:
Епа тогаш и на тебе некој појак лесно гибање по раче да ти направи :) како ке реагираш?
Абе остај ме ти мене...ама еве ќе ти одговорам,ако гледам дека е појак од мене мудро ќе си поќутам,за да не изедам поголем ќотек!!

Garfield напиша:
Ne se nerviram, samo me cudi sto nikoj roditel, sem mene, dosega ne se izjasni deka nema da udri, pa i malku po raka.

A be kako moine ne pravat takvi belji?? A ako istruat, skrsat nesto, nma sigurno da gi tepam. Bidnalo.

Prethodno se zbori, otposle e docna.
За тоа не,мислам дека греота да удриш дете...нормално дека е банално!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom