T
trilobite
Гостин
Фино.Не заборавај исто на полнење,репетирање на пиштол,вртење на "скакавци" и "лептири" и брзопотезно "шарање"со шрафцигер меѓу прсти на клупа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bez gajle pope, vnimavame i jas i zena mi, vospituvame, vo toa uzivame.trilobite напиша:Фино.Не заборавај исто на полнење,репетирање на пиштол,вртење на "скакавци" и "лептири" и брзопотезно "шарање"со шрафцигер меѓу прсти на клупа
Точно! Ако на мало дете уште од почетокот на растење му покажеш заби сигурно ке разбери и нема да прави!Гижо напиша:Доволно е да се поставиш како авторитет. Детето нема да му стиска да прави глупости
Абе остај ме ти мене...ама еве ќе ти одговорам,ако гледам дека е појак од мене мудро ќе си поќутам,за да не изедам поголем ќотек!!Гижо напиша:Епа тогаш и на тебе некој појак лесно гибање по раче да ти направикако ке реагираш?
За тоа не,мислам дека греота да удриш дете...нормално дека е банално!Garfield напиша:Ne se nerviram, samo me cudi sto nikoj roditel, sem mene, dosega ne se izjasni deka nema da udri, pa i malku po raka.
A be kako moine ne pravat takvi belji?? A ako istruat, skrsat nesto, nma sigurno da gi tepam. Bidnalo.
Prethodno se zbori, otposle e docna.