Флертот во врска, добар како игра или не...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Sto moze da znaci koga nekoj, eve pokonkretno ke kaze mi se dopagjas, super si, ama ne sum ozbilen,stvarno mi e zal, i se nadevam deka eden den ke bidam...:kafe:

Ova moze samo edno da znaci. "Ne e do tebe" se vika toa po muski.Ustvari,ne mu se dopagja devojkata,pa nasol da se vadi na neozbilnosta i nespremnosta za vrska. Nema vrska! Ne mu se svigja.Ja probal edna vecer i dosta mu bilo.
Znaes kako vikaat mazite? Ke citiram eden poznanik: "Koj e budala da zatvara vrati,mazite naprotiv site vrati si gi cuvaat otvoreni,ne se znae koga ke mu pritreba tokmu taa (vrata)!" Pa verojatno i tvojot drugar go pravi istoto.:(

Дефинитивно е до тоа дека не му се свиѓа девојката но сака да си ја чува за резерва .. во кризни денови се и сешто ке му биде добредојдено

ZLTANAAA REZZEERRVAAa .. po nekoe vreme ke vidis kako tvojot drugar ke i se javi na dugarka ti i ke iskocat zaedno i mozeke naravat nesto.
Ima puno alibi sto maskite i zenskite go koristat za da izbegnat odreden odgovor.

Gi procitav vasite odgovori do sega i se soglasuvam deka voobicaeno toa bi znacelo deka za nego taa e rezerva, ama zaboravate edna rabota... sto jas znam deka nemu mu se dopagja:) i ima napraveno mnogu raboti za nea sto voobicaeno ne bi gi napravil i sekogas e iskren so nea, a i nema druga devojka:) aj sega razberete go...

Може се лажам но мене ова на тинејџерска работа ми изгледа ... само тие не знаат што сакаат .. не дека повозрасните знаат но постапкиве на тинејџери ми личат.

Devilish Angel напиша:
Може се лажам но мене ова на тинејџерска работа ми изгледа ... само тие не знаат што сакаат .. не дека повозрасните знаат но постапкиве на тинејџери ми личат.

Па нели типот е несериозен? Затоа и постапките така изгледаат..
Ако и се допаѓа.. хмм.. си ја чува најверојатно за кога ќе нема никоја. Може планира нешто “големо“ со нејзе, па сака да ги помине тие што му се врткаат сега во главата за после да е слободен за нејзе.. :icon_roll:icon_lol:

А може е само детски флинг (fling)! Колку годинки се? Ова не се случува на лица над 28! Ако ми се допаѓа, мамата, има да ја грабнам веднаш.

Па сигурно немаат повеке од 18 години, кај поголемките веке се знае кој што сака нема вакви работи ја сакам ама не сакам да сум со нејзе .. или ја сака или ич не ја сака

Ја сака, и таа него.. сакаат да се заедно само типот не е сериозен.
Стварно бе колку години има дечкото?;)

Абе имаше едно време советџилница овде во ЉиС ... да се обратеше девојчево таму?

Ако ја немаш заклучено темата :):):)

Туку, совет, дури и да се малечки. Ништо во животот не доаѓа два пати или барем ретко. Ништо не се остава за утре, за понатаму. Грабни го животот со обете раце, живеј го со полни гради. Ако си се допаѓаат, сега, треба и сега да се заедно. Утре, друг ден, доцна е.

Има и друго образложување за тоа. Можеби девојчето е невино, а дечкото не би да и е прв има и такви заборавивте?:icon_lol: :sekss:

Pa i ne bile bas tolku mali. Moe mislenje e deka deckoto ne znae sto saka, a moj sovet drugarka ti da pocne da go ignorira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom