Флертот во врска, добар како игра или не...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Kako ne, sinkir toj nema da najdi nekoja za flert.

Hmm...i samite znajme deka maskite se takvi po priroda :sekoja so ke pomini mora da iskomentirat uba e vakva e takva e jaka ne znam so ..ova mu cini ova ne .. ama ako toj te saka stvarno ne mozi da flertuva duri e so tebe

Mozi, i ne mi smeta. Na kraj kraista koja sum jas da mu zabranvam da gleda i da smeka drugi tipki ?

Прекинете со муабетење
Flik напиша:
се збори за флерт само.....
а не за сексање , тоа е друго нешто
Да али во навика може да ти пројде!!!

Ima luge vo koj mu vroden flertot imam drugarka Caj da pie so veli ke ti izrazi zelba da ja miluvas kako zensko a ne masko da si :) Ne znam jas ne flertovam ama imam pogled koj ako sakam znam bas kako da go koristam :P
Inace ne sum za igra dur sum vo vrska , nema zs da si probvam sposobnostite ili pa da pravam drami , poso najcesto bilo ops ne mislef jas taka i posle moram da go trgam gazo ..

Шознам, онака ми е интересно, колку да видам дали сум уште во форма, ама онака, само како што некој погоре кажа, ментална игра. Сепак, не сум луд за едно е**ње да си заебам и фамилија и се.

jas mnooogu sakam da flertuvam sho da praam toa mi e u krvta :pipi: ali i uvek samo na toa ostanuvam :bip:

У флертот нема ништо лошо, ама секако доколку си ја знеш границата... да не премине во нешто друго...

Флерт? О, секако, да:pipi: ...ако имаш осет и знаеш до каде смееш, односно до каде сакаш да одиш за да остане само флерт, а не да искомплицираш. Има родени кокети, флертаџии, луѓе што сакаат да заведуваат.

И покрај тоа што имам многу стабилна врска,сопруг, убаво ми е кога ќе се пошмекам со некого, пуштам водичка, ама со усул...прекинувам кога нештото преминува во акција и се повлекувам. И се враќам во топлите прегратки на оној кого го сакам...:wub:

Видови на оргазам кај жените?

Сум слушнал муабети, баш од женски лица дека доживувањето на оргазам од пенетрација и од стимулирање на клиторисот се различни.Мене ме интересира дали има вистина во ова и ако има, женските нека објаснат што е разликата меѓу овие два начини?Каков е едниот а каков другиот?

Нормално дека се различни.
Едниот е вагинален, другиот е клиторичен.

Освен овие, постои и аналниот оргазам.
Ех, колку е поубаво да си жена а? Дури 3 вида на оргазам можат да доживеат. :wink:

Инаку, со стимулирање на клиторисот и G-точката во исто време, оргазамот кај девојките е најсилен. Тогаш најчесто се случува она прскање (squirt), а не ретко се случува и девојката да изгуби на кратко свест. Вака се имам извадено еднаш од памет... :)

TpH_Bo_OkO напиша:
А жените? Доживуваат оргазам?
Ако твојата не доживува, не значи дека жените не доживуваат. :wink:

Како поинаку би го протолкувал прашањево твое?
Да, жените доживуваат оргазам.

Сепак, добро би било тие да објаснат кога чувството е најубаво, каква е разликата и слично. Само се плашам дека жените некако изгубија храброст да дискутираат на овој под-форум.:wink:

Acid напиша:
Ако твојата не доживува, не значи дека жените не доживуваат. :wink:

Како поинаку би го протолкувал прашањево твое?
Да, жените доживуваат оргазам.

Сепак, добро би било тие да објаснат кога чувството е најубаво, каква е разликата и слично. Само се плашам дека жените некако изгубија храброст да дискутираат на овој под-форум.:wink:
Не си ме разбрал, „гинекологу“...:wink: Со тоа мислев вклучување на женската популација на форумов...или можеш ти да ми кажеш како е кога доживуваш клиторичен или анален оргазам...? :lud:

TpH_Bo_OkO напиша:
Не си ме разбрал, „гинекологу“...:wink: Со тоа мислев вклучување на женската популација на форумов...или можеш ти да ми кажеш како е кога доживуваш клиторичен или анален оргазам...? :lud:
Teбе темата ти е „Видови на оргазам кај жените?“ - јас ти ги набројав видовите. И, никаде не напомена дека темата е отворена само за жени. Ако е така, јас се повлекувам од дискусијата.

Доста за ова, може да продолжите со дискусиите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom