Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да али во навика може да ти пројде!!!Flik напиша:се збори за флерт само.....
а не за сексање , тоа е друго нешто
Ако твојата не доживува, не значи дека жените не доживуваат. :wink:TpH_Bo_OkO напиша:А жените? Доживуваат оргазам?
Не си ме разбрал, „гинекологу“...:wink: Со тоа мислев вклучување на женската популација на форумов...или можеш ти да ми кажеш како е кога доживуваш клиторичен или анален оргазам...? :lud:Acid напиша:Ако твојата не доживува, не значи дека жените не доживуваат. :wink:
Како поинаку би го протолкувал прашањево твое?
Да, жените доживуваат оргазам.
Сепак, добро би било тие да објаснат кога чувството е најубаво, каква е разликата и слично. Само се плашам дека жените некако изгубија храброст да дискутираат на овој под-форум.:wink:
Teбе темата ти е „Видови на оргазам кај жените?“ - јас ти ги набројав видовите. И, никаде не напомена дека темата е отворена само за жени. Ако е така, јас се повлекувам од дискусијата.TpH_Bo_OkO напиша:Не си ме разбрал, „гинекологу“...:wink: Со тоа мислев вклучување на женската популација на форумов...или можеш ти да ми кажеш како е кога доживуваш клиторичен или анален оргазам...? :lud: