Флертот во врска, добар како игра или не...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Sramujev se dete :wub: :icon_lol:
Ne ozbilno, ili deckovo nemal devojka dosega i se plasi od drugarkati t.e od idenje so zenska ili pa drustvoto negovo ne ja mirisa drugarkati....ja sum za toa da mu ripne prva, so ima vrska koj e prv na kraj kraeva:icon_lol:

Ова личи на тоа дека немаат што да прават, па ај ќе глумиме дека си се допаѓаме. Ако навистина има привлечност кај нив, ако се сакаат, не верувам дека не би направил некој од нив прв чекор за пријателството да прерасне во нешто повеќе. Ова е повеќе детска игра отколку игра на двајца кои знаат што сакаат.
А кога ќе има изгледи дека ќе изгубиш некого, тогаш сфаќаш колку ти значел.

vakvo nesto i se slucuva i na edna moja drugarka ,tipot i vika mi se svigas ,sakam da bidam so tebe ama nemozam,jas stvarno ne go razbiram.Ama nekoj nekogas rekol "ne se trudi da gi razberes maskite nemozes, a ne ocekuvaj ni oni tebe da te razberat nemozat"

Тоа што некој рекол, беше малку поинаку: "Не труди се да ги разбереш заљубените, зошто и тие не можат тебе да те разберат".
Тука не можеш да делиш машко-женско.
Не можеш него да го разбереш, а нејзе можеш? Зошто кога гледа дека нема иднина со него, едноставно не си најде друг кој ќе сака и ќе може да е со нејзе?

Колку е убаво кога се работи за други а?:icon_lol: А нас ако ни се дешава такво нешто никогаш неможеме да кажеме заборави го :(

Devilish Angel напиша:
Колку е убаво кога се работи за други а?:icon_lol: А нас ако ни се дешава такво нешто никогаш неможеме да кажеме заборави го :(
Епа нормално дека е полесно на други да им делиш совети, но мене овде не ми личи на ситуација двајцата да се сакаат. Не можам да разберам како тоа се сакаат, а не сакаат да се заедно. Ако сакаш некој, ќе сакаш секоја слободна минутка да ја поминеш со таа личност.
Секој може да заборави и да бара некој кој е за него, нели?:)

Абе ситуацијава ти е ваква .. тие се сакаат но очигледно има трети лица од страна :) а за заборавањето и за барањето некој друг .. нормално дека може, а и треба да го прави тоа

за мене флерт со некоја додека си во врска е сасвим нормална работа , али ако се задржиме само на флерт

ne e na odmet ponekogas da poflertuvas so nekogo cisto radi toa da ostetis kako e da bides posakuvana

Не се согласувам да се флертува со некого/ја додека си во врска затоа што може да ти премине во навика па утре дента се ожениш/омажиш и и/му доаѓаш дома на мажот/жената и му/и викаш знаеш што денес се сексав со еден многу згоден/а тип/ка! Али немај гајле ништо не осеќам за нејзе/него! Само се исексав добро со него/нејзе, нишо повеќе!
Па после ќе се чудиме зошто во минатото немало толку разводи како што има во денешницава!:star:

ViRuS напиша:
Не се согласувам да се слертува со некого/ја додека си во врска затоа што може да ти премине во навика па утре дента се ожениш/омажиш и и/му доаѓаш дома на мажот/жената и и викаш знаеш што денес се сексав со еден многу згоден тип! Али немај гајле ништо не осеќам за него! Само се исексав добро со него, нишо повеќе!
Па после ќе се чудиме зошто во минатото немало толку разводи како што има во денешницава!:star:

се збори за флерт само.....
а не за сексање , тоа е друго нешто

Toj flert ama mozi da predizvika ogrmona ljubomora i posle da dojdi do kavgi raspravii itn..

JeCILaDy напиша:
Da, dokolku ostani samo na flert.

Cek cek to e tvoe mislenje ..ama dokolku te vidi toj so koj si vo vrska so ke naprajs?znajs i sama deka maskite se ljubomorni na sekoja sitnica makar so flertot ne e sitnica ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom