Вашите негативни особини?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
BTW сите зборите дека имате доверба во секој,и тоа е лошо...а како е некој да нема доверба во никој?...некои работи никогаш не сум ги поделил со некој...некогаш и најблиските не се доволно блиски за да знаат нешто што е тајна...ете и тој е мој проблем,не е ни тешко,ни лесно да се здобие доверба кај мене,но ничија доверба нема да биде доволна за да му/и кажам се што ме мачи на одредената личност

porano bev golem mrzlivko i nervcik sega samo mrzliv sum

Inaet najgolem sto postoi,premnogu ama premnogu sum direktna vo nekoi situacii sto duri preoga vo drskost,brzo se lutam i izbuvnuvam...pa valjda ima use po nekoja:)

koi negativni osobini?:vozbud: :pos2:

Твродглава ептен
Себичњак:) на моменти
Секогаш мора да биде по мое оти тешко на некој после...

Тврдоглава сум до тука и назад, многу се лутам за глупости, во последно време се’ ме мрзит...... друго не ми теквит :)

Мрзлива сум в крај, што би рекле битолчани.:) Знам да бидам тврдоглава, своеглава, да си терам како што мене ми одговара... Да, и себична сум понекогаш. :nesum:

Знам некогаш несвесно да се понашам ладно, баш кога во себе највеќе не се осеќам така. И оставам лош впечаток

Нема совршени луге, поточно кажано нема луѓе без маани!

Сеа кој како си ги признава, некој помалку некој повеке, но сепак нема кој ги нема!

И јас имам како и секој нормален човек но една од најголемите ми е тврдоглавоста! Си терам по свој зацртан пат, и ептен тешко да скршнам ако сум принудена или пак навистина сватам дека грешам!

Сепак имало ситуации во кои таа тврдоглавост излегла на добра страна, но има и ситуации на кои не се покажала баш добра!

па и немам некоја негативна особина :)

PSYtisfaction напиша:
Мрзлива сум в крај, што би рекле битолчани.:) Знам да бидам тврдоглава, своеглава, да си терам како што мене ми одговара... Да, и себична сум понекогаш. :nesum:
Да се дополнам: премногу размислувам пред да постапам, дали е правилно, дали нема да згрешам, дали ќе се каам, дали треба да почекам... Додека да размислам, веќе ми поминала шансата.:(

mnogu sum ljubomornaaaaa :)
sebicna, tvrdoglava, svoeglava...a i mnogu se dvoumam...ili ne :)

-tvrdoglava si sum malku
-slepo im veruvam na lugeto,i na kraj ke si dobijam............
-mrzliva sum po malku
-nekogas ne razmisluvam sto kazuvam,mozebi so toa gi povreduvam lugeto sto se okolu mene

1.срамежливост
2.неодлучност(во некои ситуации многу се мислам што да одберам и на крај пак ќе изберам погрешно)
3.тврдоглавост

Billa Bong напиша:
Мрзливец тоа е нешто што највеќе го мрзам кај ме фати мрзава:uvo:
И ја исто. toae:

Гижо напиша:
Знам некогаш несвесно да се понашам ладно, баш кога во себе највеќе не се осеќам така. И оставам лош впечаток

Па и ова можда. toae:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom