Што кога не ви се сака?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi od "okolnostite" ako sum vo post sigurno deka nema ni da pomislam da legnam so devojka , a ako ne - mi se saka / kompromis mora da nastane oti se vrti trkaloto pa ko za inaet moze da ne mi se saka mene :) ...

Епа џабе е.
Неможе насила нешто да се праи.
И ако си машко,не значи дека по дефулт мора секогаш да ти се сака.
Иако во 90% од случаите тоа тврдење е точно.:)

Си кажувам дека не ми се сака денес и закажувам за утре вечер. Утре цел ден сакала-нејќела ќе мислам на секс, и вечерта ќе бидам спремна .. за вечера, вино и ДЕСЕРТ :)

Ако не ми се сака, ќе си кажам најотворено :) Просто и едноставно.....

Многу јасно или ќе измислам нешто хехе
аали ради реда нее, не сакам така

Се губи убавината... После тоа некако и желбата се намалува ако е ради реда :)

Едноставно че кажам не сум расположена сега.Неможе секогаш да сме расположени не сме роботи.Но во никиј случај нема да кажам од оние глупави изговори "извини ме боли глава".

Aко се не ми се сака денес, здравје утре задутре

ако не ми се сака, си кажувам претежно дека не сум расположена и ако сепотруди малце... може и ке ми се присака хахаха... :pos2:

Мене па секогаш ми се сака...:nesum:

Сигурно на сите од вас ви се десило барем еднаш да не ви се е*е. Дали поради партнерот во секој случај прифаќате ради реда, или кажувате некоја причина инстантно смислена или па едноставно си кажувате дека не ви се сака? :)
џабе кажувам дека не ми се сака,:nesum:,коа дечко ми како и да е ќе ме изебе ,
Има моменти кога сакам да му кажам најди си друга(а богами и две за апетитот што го има малиот) само за да не ме замара толку многу за секс.

џабе кажувам дека не ми се сака,:nesum:,коа дечко ми како и да е ќе ме изебе ,
Има моменти кога сакам да му кажам најди си друга(а богами и две за апетитот што го има малиот) само за да не ме замара толку многу за секс.

Ти не знаеш колку имаш среќа :pipi: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom