Што кога не ви се сака?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ти не апстинирај со други работи, за постовите ќе ти простиме :idea:

Ова као Наполеон што и рекол на Жозефина (повеќе жозе него фина), доаѓај у спална душо, цел месец не сум бањат... и се онаделе.

Љубовта им била доста солена :lol:

Мистичен напиша:
Што ми стана? Не сум спиен 48 часа, хиперактивен сум, а и ова е еден од "оние" денови коа "ти иде". Ко машина сум! Или ко руски тенк што би рекол lynx! :)

Апстинирв некако последнава недела со постови, така да денес мислам дека надокнадив барем малку.

Замисли во тие твои денови да ти каже некоја не, а? Што ќе правиш? Еј можев и тоа да го ставам во насловот ама ај :lol:
Него да, да многу си активен денес мора да ти простиме за све :P

Моето_е_поголемо напиша:
Ова као Наполеон што и рекол на Жозефина (повеќе жозе него фина), доаѓај у спална душо, цел месец не сум бањат... и се онаделе.

Љубовта им била доста солена :lol:

Малку обратна била работата, Наполеон сакал небањато... Па и пишувал „Не се бањај, доаѓам!“ :fks:

Коа не ми се сака не ни праам :roll:

divine напиша:
Мистичен напиша:
A за што ми замери(вте)? :)

Што апстинираше последнава недела со постови :wink:

Ти изгледа ептеМ се палиш коа го читаш ? :wink: Види види мајката!!! Затоа нејзе вентилаторот и бил позади грб кога се уклучува на Кајгана... :?

:twisted: :twisted: :twisted:

Коа не ми се сака јадам живи компири за да се разболам и више да не ме дави.. :roll:

StormAngel напиша:
а башка што е супер кога не може да ти рече НЕ!
Би го молела шармантниот автор да ми објасни за какви тоа ситуации станува збор ?:

Aceva напиша:
StormAngel напиша:
а башка што е супер кога не може да ти рече НЕ!
Би го молела шармантниот автор да ми објасни за какви тоа ситуации станува збор ?:
Сонце, знаеш што е шарм(знам дека знаеш), да добиеш ДА како одговор иако не си го поставил добро прашањето.
Поентата ми ја знаеш многу добро, пред ден два ти ја објаснив на телефон, и нормално ноншалантно се повлекуем од давање на такви коментари кои што некој друг ќе мисли дека се за фалење. Ситуацијата знаеш каде ми е. Барем она не може да ми рече не, барем сега за сега.
Нели сум доволно галантно шармантен во мојот одговор?

E na ovaa tema jas mora da priznaam deka imam govorna maana...ne znam da kazam NE...stalno sum raspolozen za toa.A ako dojde do odbivanje, togas se nadevam deka bi naisol na razbiranje, kako sto naiduvala i ona koga ne mi davala :)

Не ми се случило да не ми се сака.... ми се случило да кажам НЕ за 2ра партија пошто цурата не ми праела мерак и не сум можел да се исконтролирам (да кажам НЕ) пред првата партија :lol: :lol: :lol: :lol:

Дивне, како тоа мислиш да не ми се сака? :lol: :lol: :lol:

FortunE напиша:
Дивне, како тоа мислиш да не ми се сака? :lol: :lol: :lol:

Не те прашав тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Токму така, да не ви се сака, нема бе нема, ако треба клако партизаните во втората светска војна, жртви ќе дадете, како комититие во турско, барем по еднаш, нема НЕ!!
Јасно!!!

Плус има и нешто што се вика mercy fuck и е измислено за кога не ви се сака, да се мора!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom