Најдобар кошаркар во Македонската лига оваа сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар кошаркар во Македонската-Космофон лига оваа сезона

• Бошко Јовович

Гласови: 0 0,0%
  • Тони Грнчаров

• Перо Блажевски

• Ѓорѓи Талевски

• Василис Кицулис

• Вкупно гласачи
    21
Статус
Затворена за нови мислења.
Bogoev nema tehnika ajde za sut ne zboram ... ama Bogoev nema tehnika ?
Сакам кажам незнам речам:toe:

Богоев според повеќето кој имаа гласано на оваа тема е избран за најдобар изминатава сезона во Македонија:):helou:

aha eve nekni postigna 21 poen i bese najefikasniot igrac za Makedonskata Reprezentacija ke vidis deka TASOVSKI E ODLICEN IGRAC

Па кој вика дека не е добар играч? Само како може да му верувате дека во работнички не играл со 100% од можностите а таму ке игра. Ако не играл ваму, а го извлекоа од Велес каде играше за 5 миљарди и симит, му дадоа 2000 евра, го направија човек и не давал 100% за нив. Епа Струмичани, ако не давал за нив 100%, за вас уште помалце

Па кој вика дека не е добар играч? Само како може да му верувате дека во работнички не играл со 100% од можностите а таму ке игра. Ако не играл ваму, а го извлекоа од Велес каде играше за 5 миљарди и симит, му дадоа 2000 евра, го направија човек и не давал 100% за нив. Епа Струмичани, ако не давал за нив 100%, за вас уште помалце
Ne me razbera sto sakam da kazam Tasovski ne mozel da go dade svojot maksimum sega neznaeme poradi kogo a ne Tasovski ne sakal da go dade svojot MAKSIMUM ne MOZEL !!!

Христов ги прочита правилата со ВОЛКАВИ БУКВИ ТИ ПИШУВАШЕ ПАЗИ НА ДИЈАЛЕКТ!
Извинете за офтопиков ама морав:)

Сите сте нервозни затоа што Струмица има шампионски тим.
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Сите сте нервозни затоа што Струмица има шампионски тим.
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Tака е. Јас дури и често пати помислував да си посегнам по животот затоа што Струмица ја освои титулата. Леле почнаа нападите на малоумноуст и (администратори и модератори пратете тука) ПРОВОКАЦИИ

Сепак ќе си остане мое мислење дека Богоев нее толку добар играч.Што сакате зборувајте ама таа е???За Тасовски ќе видиме ако игра на исто ниво како во работнички, тогаш Струмица пак шампион!!

ПС: Повиран карактер? Што значи повиран?[/quote]

Нема однос со играчи,Низ Струмица си мисли дека е цар се е негово.Не го познаваш добро Radical!!!!А не ни ти треба да го запознаеш:toe:.

p.s.-ај веќе доста за богоев!!!

Сепак ќе си остане мое мислење дека Богоев нее толку добар играч.Што сакате зборувајте ама таа е???За Тасовски ќе видиме ако игра на исто ниво како во работнички, тогаш Струмица пак шампион!!

А што мислиш ме заболе што ми даде црвено точкиче, кажи ми искрено ти море локал-патриотче? Искрено повеќе се замарам со тоа што Унгарија нема море од колку кој е шампион во дражавава (чим веќе тоа не е Мзт, ако сака и Три Чешми нека биде). Нервозен од тоа, па ако се нервирав за тавки работи, ке навивав за Работнички. А ако станеше Работнички по некоја случаност шампион, на форумов ке останевме 5 души само, сега земате сила, се курчите како да сте освоиле ЕвроЛига. Секоја чест на Гркот, уживајте додека трае сонот, за две години можеби ке играте втора лига против Еко-Шопинг Центар

Јас не реков ништо за Карактерот на Богоев, јас зборував за Гоцевски, а само си прашав што значи тој збор, поради тоа што ми беше непознат.

А што мислиш ме заболе што ми даде црвено точкиче, кажи ми искрено ти море локал-патриотче? Искрено повеќе се замарам со тоа што Унгарија нема море од колку кој е шампион во дражавава (чим веќе тоа не е Мзт, ако сака и Три Чешми нека биде). Нервозен од тоа, па ако се нервирав за тавки работи, ке навивав за Работнички. А ако станеше Работнички по некоја случаност шампион, на форумов ке останевме 5 души само, сега земате сила, се курчите како да сте освоиле ЕвроЛига. Секоја чест на Гркот, уживајте додека трае сонот, за две години можеби ке играте втора лига против Еко-Шопинг Центар

Јас не реков ништо за Карактерот на Богоев, јас зборував за Гоцевски, а само си прашав што значи тој збор, поради тоа што ми беше непознат.

А бе radical се е ок.За грците се слагам,не може они вечно да инвестираат!!!Муабетот ми беше за Богоев!Не ми се допаѓа како играч и точка:toe:.И на мене ми преку глава од некој што немат веза од кошарка,само тресат зелени(не ти таман работа).А за тоа дека сум локал патриотче грешиш,многу грешиш.Не сум толу голем приврзаник како некој тука!!позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom