Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па он веќе не е тренер...Как шо знам јас...Струмикс напиша:Па да!
Работнички мора да се реконструира и тоа од корен!
Пред се Давитков треба да му отстапи местото на некој кој ја знае работата, Симиќ, Тасовски и Стојановски се ОК, и потребни се квалитетни искусни играчи, со мноооогу меѓународни натпревари зад себе да може работнички да се носи со Јадранската лига.
Во спротивно ќе бидеме сведоци на најголемиот срам на македонската кошарка.
а да видеше на која дата е напишано тоа од струмикс? :helou:^Cutie^ напиша:Па он веќе не е тренер...Как шо знам јас...
Radical Boy напиша:А колку сезони игра Кицулис у Струмица? Осум?))))))))) Ке СЕ УБИЈАМММММММММММММММММММММММММ
DoolroX напиша:грешка си, следнава ќе му биде 10 или 11-та во струмица :pos2::pos2::pos2:
А Богоев не дава се од себе нели??Се мава така низ теренот чисто времето да ми помине...Ма дај молим те..Ако си за Златко, не мора да го напаѓаш Богоев и сл!!!И за мене Златко супер игра, ама ги напаѓам другите..Секој си има различен фаворит и различно мислење...TaZZ(BoomBoy) напиша:C C C како може горе ан анкетата да го изберете БОГОЕВ за најдобар играч!!!абе не ме зафркавајте Богоев!!дојде у СР ке ми се праа "голем играч".Се знаа најјак играч кај нас е Златко Гоцевски(прав цар).На секој утакмица дава максимум од себе.Одличен играч!!!POZZ
^Cutie^ напиша:А Богоев не дава се од себе нели??Се мава така низ теренот чисто времето да ми помине...Ма дај молим те..Ако си за Златко, не мора да го напаѓаш Богоев и сл!!!И за мене Златко супер игра, ама ги напаѓам другите..Секој си има различен фаворит и различно мислење...
TaZZ(BoomBoy) напиша:Не,во ред е тоа сите да имат свое мислење,тука нема ма баш никаков проблем!!!Ама само нели е доволна информација тоа што ако беше толку добар:nenene: он ке останеше да играа во Грција(иако таму играше едвај по 5 мин) а не тука му донесоа добри играче околу него и он е цар.Ма дај малко размислете.:nenene: