Најдобар кошаркар во Македонската лига оваа сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар кошаркар во Македонската-Космофон лига оваа сезона

• Бошко Јовович

Гласови: 0 0,0%
  • Тони Грнчаров

• Перо Блажевски

• Ѓорѓи Талевски

• Василис Кицулис

• Вкупно гласачи
    21
Статус
Затворена за нови мислења.
Тасовски според мене е мн добар кошаркар. Многу е прецизен ау какви тројки погодува свака му част но и Гоцевски е јак !

Тимето Богоев е закон...Добар плејмејкер е!!Добар е и Тасовски, Златко е супер за блокади (за џабе нема прекар банан мен :):) ) а и Грнето е добар...А Кицулис првата сезона беше ноооооооооооого појак од таа сега....

Струмикс напиша:
Па да!
Работнички мора да се реконструира и тоа од корен!
Пред се Давитков треба да му отстапи местото на некој кој ја знае работата, Симиќ, Тасовски и Стојановски се ОК, и потребни се квалитетни искусни играчи, со мноооогу меѓународни натпревари зад себе да може работнички да се носи со Јадранската лига.
Во спротивно ќе бидеме сведоци на најголемиот срам на македонската кошарка.
Па он веќе не е тренер...Как шо знам јас...

А колку сезони игра Кицулис у Струмица? Осум? :)))))))))) Ке СЕ УБИЈАМММММММММММММММММММММММММ

Radical Boy напиша:
А колку сезони игра Кицулис у Струмица? Осум? :)))))))))) Ке СЕ УБИЈАМММММММММММММММММММММММММ

грешка си, следнава ќе му биде 10 или 11-та во струмица :pos2::pos2::pos2:

DoolroX напиша:
грешка си, следнава ќе му биде 10 или 11-та во струмица :pos2::pos2::pos2:

Moжно е. Испив повеке од колку што требаше и ми се помешале годините изгледа :)))))))))

Мислааааам алооооооо мислаах на почетоко на сезоната, читајте малко меѓу редови и не се глупирајте на празно!!Се праат грешки, не мора да се смееш право...Теееееееее....

C C C како може горе ан анкетата да го изберете БОГОЕВ за најдобар играч!!!абе не ме зафркавајте Богоев!!дојде у СР ке ми се праа "голем играч".Се знаа најјак играч кај нас е Златко Гоцевски(прав цар).На секој утакмица дава максимум од себе.Одличен играч!!!POZZ

TaZZ(BoomBoy) напиша:
C C C како може горе ан анкетата да го изберете БОГОЕВ за најдобар играч!!!абе не ме зафркавајте Богоев!!дојде у СР ке ми се праа "голем играч".Се знаа најјак играч кај нас е Златко Гоцевски(прав цар).На секој утакмица дава максимум од себе.Одличен играч!!!POZZ
А Богоев не дава се од себе нели??Се мава така низ теренот чисто времето да ми помине...Ма дај молим те..Ако си за Златко, не мора да го напаѓаш Богоев и сл!!!И за мене Златко супер игра, ама ги напаѓам другите..Секој си има различен фаворит и различно мислење...

^Cutie^ напиша:
А Богоев не дава се од себе нели??Се мава така низ теренот чисто времето да ми помине...Ма дај молим те..Ако си за Златко, не мора да го напаѓаш Богоев и сл!!!И за мене Златко супер игра, ама ги напаѓам другите..Секој си има различен фаворит и различно мислење...

А каде беше кога играше за Поло Трејд? Сега му донесоа играчи направија победнички тим и сега е најдобар нели? Ама добро се гледа дека од вчера пратиш кошарка па сега.... Според мене Димче Тасовски е цар а и Кицулис првиот дел од сезоната го одигра добро но во плеј офот играше многу слабо.

Не,во ред е тоа сите да имат свое мислење,тука нема ма баш никаков проблем!!!Ама само нели е доволна информација тоа што ако беше толку добар:nenene: он ке останеше да играа во Грција(иако таму играше едвај по 5 мин) а не тука му донесоа добри играче околу него и он е цар.Ма дај малко размислете.:nenene:

Епа сега ми донесоа играчи и игра добро нели??Важно добро играа нели??На мене ме испровоцита тоа што ти почна да го напаѓаш, бранејќи го својот фаворит..Се е ок, секој има свој фаворит, ама ајде ви се молам не ги напаѓајте другите....

Cutie Se e OK, ama sea znam sigurno poveke za kosarka za razlika od tebe bidejki treniram kosarka 7 godini.I Pred da dojde vo Strumica Gocevski si bese car.Igrase za reprezentacija,bese vo Island glaven igrac bese tamu, vo vardar.Jas ne vikam oti Bogoev e slab igrac, ama za da bide najdobar treba oste da jade leb i sol!!

TaZZ(BoomBoy) напиша:
Не,во ред е тоа сите да имат свое мислење,тука нема ма баш никаков проблем!!!Ама само нели е доволна информација тоа што ако беше толку добар:nenene: он ке останеше да играа во Грција(иако таму играше едвај по 5 мин) а не тука му донесоа добри играче околу него и он е цар.Ма дај малко размислете.:nenene:

АМИН! :pop:конечно некој да се согласи со мене дека богоев во грчката втора лига играше во просек по 5-10 минути :) ја ова одамна го кажав, а не некои како што викаа бил најдобар играч во тимот каде што играл

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom