Најдобар кошаркар во Македонската лига оваа сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар кошаркар во Македонската-Космофон лига оваа сезона

• Бошко Јовович

Гласови: 0 0,0%
  • Тони Грнчаров

• Перо Блажевски

• Ѓорѓи Талевски

• Василис Кицулис

• Вкупно гласачи
    21
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе radical се е ок.За грците се слагам,не може они вечно да инвестираат!!!Муабетот ми беше за Богоев!Не ми се допаѓа како играч и точка:toe:.И на мене ми преку глава од некој што немат веза од кошарка,само тресат зелени(не ти таман работа).А за тоа дека сум локал патриотче грешиш,многу грешиш.Не сум толу голем приврзаник како некој тука!!позз

Абе твое си е дали ке ти се допаѓа некој како играч или не. Неможе сите да имаме исто мислење. Мене кај него ми оставило силен впечаток, добриот влез и страшната прегледност, како и лидерските способности. Во принципа сакам играчи со убав шут на изглед, Тимба го нема тоа, ама сепак ми е еден од фаворитите во лигава.

А Локал патриот ти е кажано за реакцијата на мојот одговор на провокацијата за тоа што сме се нервирале за Струмица што била шампион

Што се однесува до Богоев, навистина има харизма, знае да повлече, да мотивира...е сега шутот...па неможе да има се :)
Некој спомна за неговиот карактер. јас Тимбата го познавам мнооогу време, и баскет игравме по школите на времето (не ме биваше, ама рекреација :)) и онака сме се дружеле, и се тоа и ќе кажам дека нема врска. напротив - прекрасен човек.
Порано се двоумев помеѓу Богоев и Кицулис, како што пишав во претходните постови, па се одлучив за Тимбата. Сепак, квалитетот на еден играч не е само во атрактивноста на потезите, тимската игра, или поените. Тука се и корисноста, харизмата, онаа способност да повлече во одредени ситуации, па и да преземе одговорност понекогаш.

Ако не беше Тасовски, Работнички немаши ни до финале да стаса, а добар беше и Богоев

Што се однесува до Богоев, навистина има харизма, знае да повлече, да мотивира...е сега шутот...па неможе да има се :)
Некој спомна за неговиот карактер. јас Тимбата го познавам мнооогу време, и баскет игравме по школите на времето (не ме биваше, ама рекреација :)) и онака сме се дружеле, и се тоа и ќе кажам дека нема врска. напротив - прекрасен човек.
Порано се двоумев помеѓу Богоев и Кицулис, како што пишав во претходните постови, па се одлучив за Тимбата. Сепак, квалитетот на еден играч не е само во атрактивноста на потезите, тимската игра, или поените. Тука се и корисноста, харизмата, онаа способност да повлече во одредени ситуации, па и да преземе одговорност понекогаш.
Ama iskreno kazano Kiculis igrase promenlivo toj igrase dobro do pred FINALETO so Fersped Rabotnicki a potoa negovata igra pocna da se raspaga navistanata Timbata e odlicen decko prekrasen igrac i pred se PREKRASE KAPITEN navistina zasluzuva sto ja zedol odgovornosta na kapiten ..

Абе сите комплетно од Струмица се одлични (цела 5-ка)

Абе сите комплетно од Струмица се одлични (цела 5-ка)
Можам да кажам дека си во право...прво
Богоев(играч,капитен кој е смирен но знае и да избувне...техника,продор му се главните адути...тука негде е и шутот ама тоа послабо)
Тони Грнчаров(еден од најдобрите во Струмица ако не и најдобар со неговиот убиствен шут за три...)
Кицулис(не ми се свиѓа овој играч ама добар е има партии каде што е дрвце ама има и партии каде што е најдобар во својот тим)
Хаџивасилев(Играч кој секогаш е смирен има мека рака знае да погоди кога е најважно...)
Гоцевски(Играч кој се бори на теренот и е многу пргав..игра многу прљаво...ама сепак и без тоа е еден од играчите кој ја донесе Струмица до шампионската титула)to e to

Можам да кажам дека си во право...прво
Богоев(играч,капитен кој е смирен но знае и да избувне...техника,продор му се главните адути...тука негде е и шутот ама тоа послабо)
Тони Грнчаров(еден од најдобрите во Струмица ако не и најдобар со неговиот убиствен шут за три...)
Кицулис(не ми се свиѓа овој играч ама добар е има партии каде што е дрвце ама има и партии каде што е најдобар во својот тим)
Хаџивасилев(Играч кој секогаш е смирен има мека рака знае да погоди кога е најважно...)
Гоцевски(Играч кој се бори на теренот и е многу пргав..игра многу прљаво...ама сепак и без тоа е еден од играчите кој ја донесе Струмица до шампионската титула)to e to

samo sto Gocevski veke ne igra za Strumica tuku igra za Feni

Dali nekoj ja zname mozebi i ocekuvanata prva petorka na Feni .. ?
Dimitrovski-Gocevski-Gurov-Samardizev
... ????

Dali nekoj ja zname mozebi i ocekuvanata prva petorka na Feni .. ?
Dimitrovski-Gocevski-Gurov-Samardizev
... ????

Слободан Михајловски, ако не донесат странци и ако Вардар не си ги земе назад Самарџиев и Ѓуров, зашто имале уште една година договор со Вардар

Со оглед на тоа што го избравме најдобриот кошаркар за оваа сезона во Македонија...ја заклучувам темата до почетокот на новата сезона!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom