Дали би зезнале некого заради бој/грл френдот?

Абе само со едно око да ја глеа, идам му учукуем бокс..
На лице место.. ако Мистичен е руски тенк онда ја сум руски авион..
Абе одма тука збирам луѓе го праиме грпка.. флаша, шипка, нож се знае.. за да не глеа друг пут. Башка колку си фраер после тоа :D :D :D :D :D

Се зезам. Ич не се замарам со тоа. Па нека ја глеа.. нека го глеа и она. И шо?! :shock:

Bukovec напиша:
A be ako e samo za gleanje neka glea kolku saka...pipanje da nema.

Можеш ли да јадеш и да го игнорираш вкусот? Знаеш како велат, изгледот лаже, дај да пипнам :lol: :lol: :lol:

Ако некоја му се ѕвери на дечко ми, ќе му ја покажам па нека си се ѕверат двајцата... Ама ако направи нешто повеќе од тоа, нема да го натепам, туку ќе го оставам без идна фамилија (не е многу сурово, нели?) :lol:

Нема да го убијам, само гадно ќе го ранам.

Или (ќе парафразирам еден пријател) ќе му скршам шест ребра, двете раце и едната нога, па кога ќе куца накај дома - се` да го боли.

Се зезам, веројатно само ќе се тргнам настрана...

Се додека е само гледање, ненападно се разбира, јас нема да реагирам. Ама на прво минување на линијата на пристојност џигер му вадам!

Ako ja gleda nema nishto da mu napraam,oci se za gleanje neli... i nie gledame po tugi zenski .... ama ako gi fatam neshto drugo da pravat .....
na nejze ke i go puknam cerepot kako lubenica

Нека се гледаат...
И јас се гледам со други кога се убави:kez::kez:
Али секако, да остане на гледање!
Башка не да се зјапаат, а јас ко грев да делувам од страна...еден, два, па и три погледи може...
И нема место за гајле...чим е со мене, значи сака да биде со мене. Штом му се присака друга, нека ми раскине и тоа е тоа:bip:

Nemam protiv neka se gledaat, voopsto ne se zamaram, vprocem i jas cela vecer gledam po zgodni, ubavi tipovi, pa ne smee toj da mi rece nisto. Imame oci i tie sluzat za gledanje ne za mizenje:kez:

Додека е само гледање не е ништо страшно,и не ми смета,но ако тоа прерасне во непристојно ѕверење,е тука ми пука филм и :costumed1

Зависи до каде ќе идат ...

:pipi: Ако дечкото се решил да биде со мене и да излезе со мене некаде , тогаш и јас и тој би требало да имаме обзири еден спрема друг.Ако некоја добра типка го гледа од страна , нема проблем , нема јас да станам и да се :violent1: !Нека го гледа , нека се запознае со него ако сака , нека флертува , тоа ќе биде супер за да се провери љубовта од неговата страна , и љубомората од моја.Ако се обиде да ја откачи на фин начин , се е ок.Ако се обиде да ја смува , тогаш јас и он сме завршиле , инаку мислам дека ако некој може да го прави тоа пред мене , тогаш може и без мене.Не би се тепала за некој , јас сум :pipi: !Ако ме сака , ќе биде со мене , без разлика колку јаки типки го шмекаат!:wub:

Ne bi se plasela ako izlezam so nekoj pa toj da gleda vo druga ako izlegol so mene znaci treba da e i psihicki tuka a ako saka da e so nekoja druga slobodno neka si odi ali ako mu se zveri nekoja napadno i ako mu se potpikuva togas...:nerv: ke go slapam najverojatno i ke pokazam deka sum podora i poubava od nea

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom