Кој е најдобриот тим во NBA?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот тим во NBA???

• Вкупно гласачи
    149
Boston Celtiks
Pol Pierce , Rej Allen , Kevin Garnett
Ima li nekoj po jak od niv:helou::helou:

Лејкерс се најаки

Во моментов Бостон и Феникс имаат тимови за респект. Сан Антонио и Денвер имаат страотни почетни петторки, ама тенка клупа. Тоа би било тоа.

Лејкерс колку се јаки, се виде во финалето..најтежок пораз на сите времиња во финална утакмица..ги дотуркаа некако до финале, не знам
И шо тогаш..Гасол пешконо налета на Гарнет, кој му закачи 1324242141234523412414124125123512 блокади, па толку од него
Јас сум за Феникс, а Феникс ко Феникс, се заебаа гадно, го трампаа Мерион, за Шек, замаен, па заеба тој све, инаку да не чепкаа ништо, ке се сретнеа со Бостон во финале, кој го имаат најјакиот состав реално гледано, подобар од тандемот Брајант и Шек на времето и подобар од триото Џејсон Кид, Пени ХАрдевеј, и Клифорд Робинсон од Санси
Дефинитивно Бостон

Епа вака. Најдобри тимови на сите времиња се Бостон и ЛАЛ ама Бостон им бега за 3 титули. Ако не се лажам, Селтикс имаат 17 а Лејкерс 14. Моментално исто така се најјаки, а можеби и најискусни Бостон.
Сепак јас навивам за Феникс и за нив гласав.

Лос Анџелес Лејкерс

Лос Анџелес Лејкерс, дефинитивно...
Од кога знам за НБА сум за нив, и омилен играч ми е Коби Брајант...
:salut:

незнам оти милвоки и сиател не сте ги ставиле за гласане нај ного гласови ке собереа.... ина че Феникс и ЛАЛ си ги сакам најного..Феникс заради Амаре Стадемаер а ЛАЛ заради Коби Брајант

Ако од прва се погледнат имињата: Шекил Онил,Амаре Стадемаер,Стив Неш,Грент Хил,Раџа Бел,Борис Диао,Леандро Барбоса изгледаат застрашувачки.Мислам дека оваа година ке биде нивна.И ако не освојат титула ке бидат помегу екипите кој се во преден план

Мајами иако не беше сјајна минатата сезона :S за оваа има надеж

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom