Не, он чека друг да гине за него, па кога ќе помине гужвата, да си се врати, на безбедно.
ти не би тоа? ти би ги бодрел трупите заедно со јамајка од форумов, би барал некакво вифи би се снаоѓал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, он чека друг да гине за него, па кога ќе помине гужвата, да си се врати, на безбедно.
Генерално зборев не лично за тебе.А за бегање не знам баш зависи каде живееш.Еве ако зборуваме баш за нашата земја ако живееш во Струмица војна нема ни да помирисаш ама ако си во Скопје поготво населба како Ченто на пример тешко дека ќе избегаш.Ќе бегам ко ќе насетам матна работа. Нема да чекам до врата да ми дојди некој.
Тебе ти е страв мене да ме квотираш, па не нешто друго.. ебате тоа буљашот скапан....ти не би тоа? ти би ги бодрел трупите заедно со јамајка од форумов, би барал некакво вифи би се снаоѓал![]()
viviби барал некакво вифи би се снаоѓал![]()
Во 2001ва вадев оправданија да не пукам. А сега пакување куфери и карта во еден правец. Па ако има МК назад ако нема тогаш ќе изигравам Курдистанец или Палестинец.
ЗА МАКЕДОНИЈА, И ДО СМРТ.
НЕ СИ ГО ДАВАМЕ ИМЕТО, И НАЦИЈАТА.
СМРТ ЗА СОРОС!
Озбилно, би војувал за да останеме МАКЕДОНИЈА.
Против?
Во 2001ва вадев оправданија да не пукам.