Дали би војувале за нашата земја ?

Би отишле ли во војна за нашата земја ?

• Да

Гласови: 57 19,4%
  • Не

Гласови: 172 58,5%
  • Само во одредени услови

Гласови: 65 22,1%

• Вкупно гласачи
    294
Не, он чека друг да гине за него, па кога ќе помине гужвата, да си се врати, на безбедно.

ти не би тоа? ти би ги бодрел трупите заедно со јамајка од форумов, би барал некакво вифи би се снаоѓал :)

Ќе бегам ко ќе насетам матна работа. Нема да чекам до врата да ми дојди некој.
Генерално зборев не лично за тебе.А за бегање не знам баш зависи каде живееш.Еве ако зборуваме баш за нашата земја ако живееш во Струмица војна нема ни да помирисаш ама ако си во Скопје поготво населба како Ченто на пример тешко дека ќе избегаш.

ти не би тоа? ти би ги бодрел трупите заедно со јамајка од форумов, би барал некакво вифи би се снаоѓал :)
Тебе ти е страв мене да ме квотираш, па не нешто друго.. ебате тоа буљашот скапан....

Еднаш ќе војував за малку. Сега сум многу среќен и му благодарам на Господ, што не прифатив.

Во 2001ва вадев оправданија да не пукам. А сега пакување куфери и карта во еден правец. Па ако има МК назад ако нема тогаш ќе изигравам Курдистанец или Палестинец.

Во 2001ва вадев оправданија да не пукам. А сега пакување куфери и карта во еден правец. Па ако има МК назад ако нема тогаш ќе изигравам Курдистанец или Палестинец.

A decko ti skroz si se skaral so patriotizmot ... ne si patriot ama bas ic, stram da te je :icon_mrgr:

Еден не отиде од прв ешалон на Влада цвеќе да стави за Вејце, ниту едно соопштение ниту еден збор не е кажан за луѓе што беа масакрирани. Тој што дезертираше и отиде да се бори за терористите стана претседател на Собрание. А вие тука дискутирате дали некој би се борел за Македонија :)

ЗА МАКЕДОНИЈА, И ДО СМРТ.
НЕ СИ ГО ДАВАМЕ ИМЕТО, И НАЦИЈАТА.
СМРТ ЗА СОРОС!
Озбилно, би војувал за да останеме МАКЕДОНИЈА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom