Џ
Џонтра Волта
Гостин
Mногу брзо заврши и мојата днопертиза.Многу е брза Томпсон, ќе ја владее дисциплинава и наредни 2-3 големи натпреварувања.
Мрш мори Томпсон, ќе ја стигнеш Шели на жими мајка.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mногу брзо заврши и мојата днопертиза.Многу е брза Томпсон, ќе ја владее дисциплинава и наредни 2-3 големи натпреварувања.
I have never been so wrong my entire life.Iceboy е крив, баксуз е.![]()
Десетобојците и седмобојките се најдобри/најголеми (не ми текнува друг збор) спортисти во светот. Прави спартанци, потребни се натчовечки напори сето тоа да го спремиш и да го изведеш во рок од 3 дена.Ова седмобој чоече, алал да им е на сите што го имаат како главна насока во атлетиката. Еднаш во животов си реков да се занимавам со 200 мешано, да ја додадам во дисциплините. Ај остај тренинзите што ми беа левел Голи Оток, туку после трките телото по базен си го собирав![]()
можам само да претпоставам колку е тешко да се подготвуваш подеднакво добро на олку дисциплини, сериозно секоја чест
![]()
За десетобој не треба да си човек.Десетобојците и седмобојките се најдобри/најголеми (не ми текнува друг збор) спортисти во светот. Прави спартанци, потребни се натчовечки напори сето тоа да го спремиш и да го изведеш во рок од 3 дена.
Гледав еден документарец со британката Џесика Енис Хил-водечка во оваа дисциплина, да те фати страв од распоредот на тренинзи.
Не за џабе во последната дисциплина цел стадион ги бодри и мотивира.
Секоја чест.
Оваа се породи 2015, лани си настапуваше на ЛОИ лагано, сега не успеа да освои злато ама пак беше фаворитка и во борба за златото. Да беше некоја наша уште ќе ставаше слики на Инстаграм од бебетоГледав еден документарец со британката Џесика Енис Хил-водечка во оваа дисциплина, да те фати страв од распоредот на тренинзи.
Да трчаш 800 метри, мора да имаш пола маж - пола жена изглед...Семења, Нијосаба, Вамбуи...фак ит и Марија Мутола изгледаше така, ама овие на некст левел отидоа.[DOUBLEPOST=1502394602][/DOUBLEPOST]Некој нека го извести режисеров дека има квалификации скок во височина, може и од тоа нешто да пушти...Вамбуи и Семења, тоа се тие жени кои се мажот во куќа.