OMG!!
Пилот
Јас сум, јас. Да, ама голот на Асенсио беше од доста далеку и иако беше многу прецизен немаше многу сила/брзина.Noer ti li si? Abe ne zezajte vtoriot gol ne ja vide
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум, јас. Да, ама голот на Асенсио беше од доста далеку и иако беше многу прецизен немаше многу сила/брзина.Noer ti li si? Abe ne zezajte vtoriot gol ne ja vide
Не ја виде дека беше лошо поставен, премногу напред излезен беше поради имбецилното истрчување до линија на шеснаесетник 15 секунди пораноNoer ti li si? Abe ne zezajte vtoriot gol ne ja vide
секако дека вториот ќе го одбранеше, ебење од гол на асенсио, кај неаме ние среќа, па овие ваков гол даваат ... тоа е, универзумот денес не ни е наклонет, бар не у прво, а и огромното неискуство.Не играме многу лошо, особено против ваква врвна репрезентација. Само голманот како можеше вакви голови да прими... Подобро мене да ме ставеа да бранам, првиот и вториот гол ги бранев во секој случај.
А зошто на минатото првенство можеше Шведска да освои со играчи од Малме и Гетеборг а играчи од Шкендија и Вардар да не можат да се носат во меч од група?
Moe mislenje deka pak nemase da ja fatiНе ја виде дека беше лошо поставен, премногу напред излезен беше поради имбецилното истрчување до линија на шеснаесетник 15 секунди порано
Dzoni daj be ne go dudlaj nepotrebno so dnopertizite..Francuzite od kaj imaa igraci daj prosvetli me..