Џ
Џонтра Волта
Гостин
Голманов е у бонус. Измена се праи тука....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ни прават само шпанциве.....
![]()
Чао.ДОбро бе го гледате составот на Шпанија?..Делфовеу,Асенсио,Рамирез,Д.Суарез,Белерин,Гаја,,Саул...па не знам како очекувате играчи од Вардар и Шкендија да победат играчи од Атлетико,Реал и Барса..ова е веќе нечоечки колкава е разликата во квалитет..веројатно второто полувреме ќе се чуваат малце и нема да не торпедираат бидејќи ќе треба уште 3 натпревари во рок од 9 дена да изиграат па секој одмор е добредојден
Dzoni daj be ne go dudlaj nepotrebno so dnopertizite..Francuzite od kaj imaa igraci daj prosvetli me..ДОбро бе го гледате составот на Шпанија?..Делфовеу,Асенсио,Рамирез,Д.Суарез,Белерин,Гаја,,Саул...па не знам како очекувате играчи од Вардар и Шкендија да победат играчи од Атлетико,Реал и Барса..ова е веќе нечоечки колкава е разликата во квалитет..веројатно второто полувреме ќе се чуваат малце и нема да не торпедираат бидејќи ќе треба уште 3 натпревари во рок од 9 дена да изиграат па секој одмор е добредојден
А зошто на минатото првенство можеше Шведска да освои со играчи од Малме и Гетеборг а играчи од Шкендија и Вардар да не можат да се носат во меч од група?ДОбро бе го гледате составот на Шпанија?..Делфовеу,Асенсио,Рамирез,Д.Суарез,Белерин,Гаја,,Саул...па не знам како очекувате играчи од Вардар и Шкендија да победат играчи од Атлетико,Реал и Барса..ова е веќе нечоечки колкава е разликата во квалитет..веројатно второто полувреме ќе се чуваат малце и нема да не торпедираат бидејќи ќе треба уште 3 натпревари во рок од 9 дена да изиграат па секој одмор е добредојден