Пронајди слика III

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
mobilefirst_5.jpg

Постар здравје ! :)

Дај ми Есен :) :)

Монета од 50 денари?? Мисллиш банкнота од 50 денари...
MacedoniaPNew-50Denari-2003-dab_f.jpg

Слика од клетка на човек

Монета од 50 денари?? Мисллиш банкнота од 50 денари...
MacedoniaPNew-50Denari-2003-dab_f.jpg

Слика од клетка на човек
Има и монети бе, излезани се веќе, сум видел... Иста е како 5 денарката, само поголема, и одпозади го има лико на Александар Македонски ако не се лажам. + Една случка, у некој маркет на некоо момичка ојдела да си купа 2 работи од 5 денара, и дадела 5тка и 50ка, и таа жеента од маркето кажала момичке имаш 5ка и 50ка, и момичката кажала дека на нее од некоја друга продавница и ја даделе мислејки дека е 5 денара... требало да и вратат 5 денара а и вратиле 50 :)

Има и монети бе, излезани се веќе, сум видел... Иста е како 5 денарката, само поголема, и одпозади го има лико на Александар Македонски ако не се лажам. + Една случка, у некој маркет на некоо момичка ојдела да си купа 2 работи од 5 денара, и дадела 5тка и 50ка, и таа жеента од маркето кажала момичке имаш 5ка и 50ка, и момичката кажала дека на нее од некоја друга продавница и ја даделе мислејки дека е 5 денара... требало да и вратат 5 денара а и вратиле 50 :)
20081102monetig.jpg

Не можев да најдам само од 50-денарката, така да на оваа слика се заедно со монетата од 10 денари.

Добар RoLeks ... :)
Еве ти тебе Rolex.:smir:
rolex%20-%20daytone2.jpg

Jас сакам слика од Були (сива шапка, црвено шалче, црвено носе):pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom