Дали им верувате на гатачките (гатање)?

• Креатор на темата Креатор на темата skrill1
  • Време на започнување Време на започнување
E сеа вака- за сите кои верувате-наместо да одите на бајачи, гатачи -САМИ МОЖЕТЕ да си гатате
а како? многу едноставно
отидете прво до кујната , фатете една лебарка и убаво разгледајте ја

Ако е бодра и здрава - се’ е во ред со вас .

Ако е килава - : значи лошо се храните.

Ако е црна - ве чека унапредување на работа . Ако е кафејава - во вас е вљубена блондинка. Ако е зелена - тоа е признак за добри пари во валута.

Ако таа целото време мафта со мустаќите - вие сте подвижен, енергичен човек, којшто не може да седи без работа.

Ако е светло сина, рогата и зборува си човечки глас - честито, вие сте во алкохолен делириум.

Прегледај го приврзокот 32297

Jok .. manipulacija na slaboumnite .. nema sto da se zbori .. site se fejk ..

Не, не и не.
Еднаш дојде една џупка дома, сакав да ја избркам ама сестра ми не ме остави. И реков си реков ај баш да видам шо ќе и речит, и пред да почнит и викат "oди донеси ми нешто за јадење", после 5 минути "оди донеси ми 100 денари", после 15 минути "oди донеси 200 денари".:tapp:
Дедо ми ако не ја избркаше незнам колку ќе и земеше. :pos:

Не сум бил до сега на гатач(ка) така да не би можел да определам дали верувам или не.
Во принцип, интересни ми се овие работи, но не би отишол да ми гатаат пред се од финансиски причини.

Повеќе верувам во астрологијата, односно одредување на иднината врз база на натална карта, поставеност на планетите и сл., некако има повеќе вистина во тоа.

гатачката на сите ќе им украде доверба ако рече дека ќе се фаќаат пари во блиска иднина.

абе сите лажат за пари. добро има и исклучоци ама ретки

Абе јас во принцип не им верувам,ама се изненадувам кога видам дека погаѓаат

ич

Ако толку знаат зарем досега немаше да погодат лото?

Се прашувам дали повеќе некој верува во ова, затоа и изумира оваа професија, дали имате видено млади гатачки, сите се само стари кои порано биле малку попаметни оддругите и сфатиле дека луѓето им веруваат, не знам дали немаат и дали немале грижа на совест кога ќе им правеле нешто што и самите не веруваале во тоа. Додека има будали луѓе ќе има и гатачки

Жена : Знаете да гледате?
Циганката : Да знам.
Жена : На што ќе ми гледате?
Циганката : НА ШТО САКАШ:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom