Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Разбирам дека е играч на Јуве ама зошто го плати дупло од вредноста на неменаџиран тим, тоа ме интересира.

Имаше пуштено помала понуда, не знам колкава, ама пуштив и јас понуда и се уплаши дека мојата може да е поголема, ја повлече првичната и понуди максимум :D Иначе 19 имав пуштено јас понуда, ама секако ќе го стопирав трансферот ми се отвори шанса за Хамшик у ист момент[DOUBLEPOST=1502630587][/DOUBLEPOST]@Донев Давид Луиз ? :vrtioci:

Дајте бе некои интересни играчи за кои сте спремни да преговарате. Имам неограничен буџет, имам играчи, имам се.
Мики, Варди, СМОЛИНГ, Вањама, Глик, Ндиди ако го сака некој... :P

Матија Настасиќ, Киеран Тиерни, Стефан Ристовски и Џаиро Ридевалд прва тура засилувања за Јунајтед после испаѓањето од првата лига.

Кулибали, амиго, кам ту Борусија
БАМ БАМ БАМ Јес амиго, ај ем каминг ту Борусија

Пред комплетирање е уште еден трансфер помеѓу Дортмунд и Наполи, штоперот Кулибали се очекува во текот на денешниот ден и официјално да стави потпис. Во спротивен правец заминуваат големиот талент Пулишич и Матиас Гинтер.

П.С. После колку саати се комплетираат обично трансфериве бе, откако ќе биде прифатена понудата? Ќе стигне ли до вечер без штопери сум а играм плеј-оф

Кулибали, амиго, кам ту Борусија
БАМ БАМ БАМ Јес амиго, ај ем каминг ту Борусија

Пред комплетирање е уште еден трансфер помеѓу Дортмунд и Наполи, штоперот Кулибали се очекува во текот на денешниот ден и официјално да стави потпис. Во спротивен правец заминуваат големиот талент Пулишич и Матиас Гинтер.

П.С. После колку саати се комплетираат обично трансфериве бе, откако ќе биде прифатена понудата? Ќе стигне ли до вечер без штопери сум а играм плеј-оф

Ако сега е прифатена вечер после 1 ќе ти стигне

Ако сега е прифатена вечер после 1 ќе ти стигне

:(

Иначе, имате фора до вечер ако сака некој трампа Каљехон/Пулишич + Пасторе/Гинтер за штопер, во зависност од тоа што ќе понудите, дур не се реализирал трансферов на Кулибали. Ако има заинтересирани пукајте :D

:(

Иначе, имате фора до вечер ако сака некој трампа Каљехон/Пулишич + Пасторе/Гинтер за штопер, во зависност од тоа што ќе понудите, дур не се реализирал трансферов на Кулибали. Ако има заинтересирани пукајте :D
Glik i 8m za Pulisic :P

Линделоф би го трампал со понуда на интересен играч

Леверкузен доаѓа во втора лига :zloo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom