Досадни сте. Министер за внатрешни работи моментално е Агим Нухиу, можеш да го видиш на веб сајтот на мвр, има албанско знаменце на маса.
Обратете се кај него штом не знае да организира кордон.
Агим Нухиу бар покажа што значи одговорност.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Досадни сте. Министер за внатрешни работи моментално е Агим Нухиу, можеш да го видиш на веб сајтот на мвр, има албанско знаменце на маса.
Обратете се кај него штом не знае да организира кордон.
ВМРО - ДПМНЕ е странска инсталација со една единстена цел - поделба на Македонија.
Така личи.ВМРО - ДПМНЕ е странска инсталација со една единстена цел - поделба на Македонија.
Фактите се факти.И ти погоди
Многу логичноВМРО - ДПМНЕ е странска инсталација со една единстена цел - поделба на Македонија.
Тоа се знае уште од почетокот на деведесеттие - поделба помеѓу Бугарија и Албанија.
Ова екстремно крило тешко дека некој ке го контролира. Сите се фанатици до еден. Гледам дека на многу им е смешно тука, ама ти викам ке направат голема беља. Проблемот е што не мислат 2 пати пред да направат нешто. Мене ми е чудно како вчера извлекле глава овие комуњариве, не ми е чудно што се тепани.Не ви се чини дека Груевски повеке нема контрола над дивјаците? Некое друго крило во партијата ги контролира. Изгледа Груевски се има испазарено само за себе и неклкумина блиски а некои други големи риби се пуштени низбрдо....
Тие педерчиња ги спасија од поголема беља пратениците...Шкорпи е овие од дпмне испаднаа педери, место тие да се тепаат со другите парламентарци, како сегде во свет, тие се сокрија како педерчиња. Е тоа е педер, кога ќе му дојде редот не игра.
Ѓорчев 2 години труби предавници ова она а сега ги брани ... значи и тој предавник или сменил дупе![]()
Ииииииии хахх дијазапам и марш у кревет. Изгледа премногу те погодиле вчерашните немири.ВМРО - ДПМНЕ е странска инсталација со една единстена цел - поделба на Македонија.
Тоа се знае уште од почетокот на деведесеттие - поделба помеѓу Бугарија и Албанија.
ВМРО - ДПМНЕ е странска инсталација со една единстена цел - поделба на Македонија.
Така личи.
И те како има контрола врз хордава. Ова е смислено негово сценарио, чисто за да покаже дека мора да се рачуна на него како фактор, затоа што знае дека постојат овци што би умреле за него. Дај му било што, ќе видиш како ќе се повлечат дивјациве како попчиња.Не ви се чини дека Груевски повеке нема контрола над дивјаците? Некое друго крило во партијата ги контролира. Изгледа Груевски се има испазарено само за себе и неклкумина блиски а некои други големи риби се пуштени низбрдо....
Interesno mi e kako na nekoi lugje im e tesko da svatat deka nekoi imaat odredena agenda, veruvanje, ideja i radikalni raazmisluvanja, so eden zbor vlezeeni se vo film.ne ne, sve toa e ok, celta im bese da vlezat vo sobranie, vo sobraniska sala, sve toa ok, ama ne veruvam deka bil svesen deka bukvalno, ke ima obidi za linch na pratenici, pocnuvajki od liderot na poranesnata opozicija, i iden premier na zemjava.
Za vakvo nesto skoro i ubeden sum deka ne znael deka ke se desi, ko i sto sum ubeden deka e glup ko sajla, so ogled na faktot deka okolu nego imase ordi, kriminalci, spremni za sekakvo crno scenario.
A i gjorcev e za pofalba, uste vcera izleze infoto deka i on bil tepan, kolku i da se politicki na sosem razlicni strani, eden od onie e ocigledno bar so malce mozok i sovest, baska dovolno e svesen kakov kalibar na luge vleze, toa se nivni luge, pa svesen bil deka mozese i necij zivot da bide odzemen.
Me zanima sto opfaka toa proglasuvanje na voena sostojba daki toa znaci vojna ili drugo? Me razbirasПротив кого?
Ииииииии хахх дијазапам и марш у кревет. Изгледа премногу те погодиле вчерашните немири.