Јана Бурческа на Евровизија 2017

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја користат евровизија за селф промоција , незнам шо не е јасно сеуште. Настрана шо настанот се оценува по се , само квалитет на музика/песна не.

Јас да бев надлежен таму во МРТ или кој и да е , и да одлучував кој да оди , оддамна ќе го тролав настанот. Едноставно ги збираш Цацко Тошо и Миле и ги пушташ на евровизија со песна од типот на "Градинарот цвеќето го расте". :toe:

Немаме сценски настап,тоа е лошо а сцената највеќе е битна

1. Нема поглупо и поклише нешто од јавно запросување. Класичен attention whoring.
2. Да не ѝ го истурел несакајќи, немаше да ја запроси.
3. Треба да го пратиме Donplaya на Евровизија.

What is next? Нешто на диштнс со шекспировски англиски да ја пратиме да се проба.:icon_lol:
Или кога одиме селски, да одиме до крај!
[DOUBLEPOST=1494548708][/DOUBLEPOST]

200 милиони го гледаат овој евент...
Па ја стварно неможам да сватам, ајде да беше музички фестивал со добра музика, композиции на место и тн...
А не убер нашминкани ликови, со многу повеќе внимание посветено на изглед и сценски настап без никаков музички квалитет.
Оваа манифестација е на ниво на турбо-фолк контест у Крагујевац.
Кога веќе музиката е на плејбек, зашто тогаш идат статисти кои глумат како на МРТ на времето кога свиреа на имагинарни тапани. What the fuck are they doing !?!?!?!?!

Ова ти е ѕвезде гранда за европска "аристократија".
Ѓубре.
Тоа па што разни секташи, феминизирани мажи и маженствени жени настапуваат ...страшно.
Спремни се све да напраат, ама квалитетна песна очигледно не.

Реално да си правиме муабет, се полоши и полоши песни има секоја година. Знам порано ќе го земев цдто па од 24 песни едно 12-13 ќе ги слушав. Последниве години и послабо пратам за волја на вистината ама и песните се очајни

Моите цедиња уште стојат , порано имав навика сите евровизии да ги собирам. :D

За мене ова беше последниот вистински победник на квалитетна евровизија.

Моите цедиња уште стојат , порано имав навика сите евровизии да ги собирам. :D

За мене ова беше последниот вистински победник на квалитетна евровизија.

Море и неколкуте евровизии после ова имаа добри песни. Одма наредна година Србија победи, за Украина Верка настапуваше. :D
Еве ги и русинките Серебро таа година :love:

Море и неколкуте евровизии после ова имаа добри песни. Одма наредна година Србија победи, за Украина Верка настапуваше. :D
Еве ги и русинките Серебро таа година :love:

И Руслана ја заборавивме бе , ама добро пооддамна беше она. И гркињата со "my number one". :D Од поновите од 2013 Teardrops со ебливата Емили Форест беше супер.

Ахх Еми ... :sekcza:

emi.jpg

Јана: Абе ќе ми го ставиш прстенот?
- Тоа сама да си го ставиш, а јас веќе друго ти ставив. :icon_lol:

До пред недела-две 1,57 беше најниската квота за италијанецот, доста скокна после првото полуфинале, главно заради португалецот, кој котираше негде околу 8. Според мене, Португалија ќе ги земе гласовите од жирито, а Италија од телевоутингот, па во зависност од разликата ќе се одлучи победникот. Мене повеќе ме бендисува Салвадор, ама ептен тешко ќе биде да собере доволно телевоутинг. Останативе три не ги мирисам како изненадувања, бугарчето и белгијката ми се слични и ваљда ќе си ги поларизираат гласовите меѓусебе, а швеѓанецот некако ми касни 2-3 години со целата концепција, ептен е веч виџено.

upload_2017-5-12_5-40-56.png

За мене убедливо најдобра евровизиска песна откако почнав колку толку да пратам редовно евровизија.
Фанковача со лесно запамтиви зборови во рефренот.

Ова е годината кога XXL беа од Македонија. Таа година победија Olsen Brothers и тоа заслужено затоа што имаа целосен пакет песна која има и текст и музика без глупирања и зезанции.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom