Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е како не, еве гледам 35то коло сте биле на бод до 4то место, сте играле со Њукасл и сте изгубиле 2-0, Мата, Дрогба, Лампард биле на клупа, исто како што денес беа на клупа Ерера, Микитарјан, Рашфорд а Погба и Валенсија не ни отпатуваа :) Преочигледно е дека и вие сте одлучиле да фрлите се на една карта и за среќа, ви се исплатеше, и тоа е одлична одлука.
Кажав дека не сум сигурен, но исто така да сум фан на Јунајтед не би ме радувала играта ни со Селта, ако е се фрлено само на тоа натпреварување ...

Е како не, еве гледам 35то коло сте биле на бод до 4то место, сте играле со Њукасл и сте изгубиле 2-0, Мата, Дрогба, Лампард биле на клупа, исто како што денес беа на клупа Ерера, Микитарјан, Рашфорд а Погба и Валенсија не ни отпатуваа :) Преочигледно е дека и вие сте одлучиле да фрлите се на една карта и за среќа, ви се исплатеше, и тоа е одлична одлука.
Само што Челзи беше во финале нa ЛШ :)

Само што Челзи беше во финале нa ЛШ :)
Истото и за тебе како за Прокрастинатор, не е кривица на Мурињо што најде тим што игра во ЛЕ а не во ЛШ. И само што сега за разлика од 2012, и освојување ЛЕ ти носи пласман во групна фаза ЛШ. :)

Што има веза? Што е поарно пласман преку 4то место во ЛШ или со освојување Лига Европа? :)
Епа има везе, Челзи не се бореше само за влез во ЛШ туку и за највредниот тимски трофеј што може да се освои.
@Ilumious Проблемот е што Мурињо и Јунајтед воопшто дојдоа до ситуација да се борат за влез во ЛШ преку ова финале. Знаеме и вие што зборувавте на почеток на сезона за ЛЕ, дека подобро да сте испаднале за да не играте со руски тимови од Камчатка.
Не знам како воопшто за некои фанови на Јунајтед сезонава може да биде задоволителни и да освојат ЛЕ против Ајакс. Мурињо имаше цела полусезона откако се знаеше дека ќе биде тренер на Јунајтед, имаше цело лето да се засили и се засили, плус има сосем солидна екипа за да заврши топ4 и фејлна во секој поглед.
Знаеме кај Челзи како беше работава и дека дојде РДМ на среде на сезона, додека кај вас цела сезона е еден ист менаџер со комплетна слобода и 0 прогрес.

Епа има везе, Челзи не се бореше само за влез во ЛШ туку и за највредниот тимски трофеј што може да се освои.
@Ilumious Проблемот е што Мурињо и Јунајтед воопшто дојдоа до ситуација да се борат за влез во ЛШ преку ова финале. Знаеме и вие што зборувавте на почеток на сезона за ЛЕ, дека подобро да сте испаднале за да не играте со руски тимови од Камчатка.
Не знам како воопшто за некои фанови на Јунајтед сезонава може да биде задоволителни и да освојат ЛЕ против Ајакс. Мурињо имаше цела полусезона откако се знаеше дека ќе биде тренер на Јунајтед, имаше цело лето да се засили и се засили, плус има сосем солидна екипа за да заврши топ4 и фејлна во секој поглед.
Знаеме кај Челзи како беше работава и дека дојде РДМ на среде на сезона, додека кај вас цела сезона е еден ист менаџер со комплетна слобода и 0 прогрес.
Не сме задоволни де, ете ајде најди некој што е задоволен :) ама како што му кажав на Пикса, околностите се такви. Топ стрелецот и еден од штоперите се повредуваат во клучен дел од сезоната, повреди еден куп, на тоа додади ги Руни што не може да мрдне и Керик кој колку и да е добар нема душа за да пружи топ перформанс четврток/викенд.

Ако Челзи изгубеше од Баерн таа година немаше да игра ЛШ, никој немаше да биде сентиментален со насловот "финалист ЛШ". Истото е и тука само ти велам дека има разлика зошто сега освојување ЛЕ ти носи и трофеј (кој му фали на Манчестер) и директен пласман во групи. Ќе видиме дали и нас фрлањето на се' на една карта ќе ни се исплати како на вас и тоа е тоа.

Апсолутно се согласувам дека Ибра немаше сезона у Јунајтед ала последните у ПСЖ кај шо беше со 30+ голови ама нема шанси да се каже дека флопнал тотално.
Оние ситуации кај шо ви личел на себичен се резултат на немоќ и он како лидер на тој тим превземал се во свои раце, претходно во другите тимови од такви ситуации бил доста успешен ама ете сезонава се најде во таков тим кој уште е во фаза на градење иако се потрошени огромни средства но и лошата сезона на Јунајтед може да се каже дека е резултат на сериозно можеби најголемата конкуренција за топ4 икада па се добива впечаток дека Ибра = Руни.
Огромна срамота е при ваков пад у кариерата на Руни кој не е дно само сезонава туку години наназад да биде спореден со машина како шо е Ибра, машина шо решеташе во Италија,Шпанија и Франција и според мене солидно се снајде и во ПЛ со оглед на тоа на која возраст дојде и сфе тоа.
У право си за муабетов, ама еве се погоди на твој пост да искоментирам, не дека е лично кон тебе, ова до повеќето незахвални манчестеровци... ве молам не го прајте Руни како да е Дарен Бент, жити се.

Man Utd have now played 150 PL games since Fergie left four years ago...

Finished behind City every season.
No top three finishes.
One top four finish.
50% Win Rate.

Јас за Арсенал не пишувам волку :icon_mrgr:
tumblr_ojs6sxC3jH1shaydvo2_r1_500.gif

Јас за Арсенал не пишувам волку :icon_mrgr:
Секој има моменти кога (како за споредба во твој случај) си со девојка што и ти е убава и убаво ти е и се ама уште ја немаш преболено бившата па за да ти е полесно на душата, и го дисаш сегашниот? Слично нешто.

Не сме задоволни де, ете ајде најди некој што е задоволен :)
Што збориш Фрос, повеќе од пола како позитивна ја оценуваат сезонава со освоен трофеј во ЛЕ и директен пласман во ЛШ, си го читаш и сама фан клубот :)

Што збориш Фрос, повеќе од пола како позитивна ја оценуваат сезонава со освоен трофеј во ЛЕ и директен пласман во ЛШ, си го читаш и сама фан клубот :)
Дека месец и нешто ме немаше тоа да и можеби имам испуштено нешто ама стварно мислам дека негативно се гледа на сезонава во целост во фан базата, може грешка сум :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom