И официјално: ГИЖО СЕ ПРОПИ:)

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Што пиеше Гижо вчера? Колку испи?

Доказ #1

gizo1.jpg

Доказ #2
gizo2.jpg

FortunE напиша:
Гижо! Знаев дека во тебе лежи скриен пијаница! Ај на здравје!

ја незнаев :))))

divine напиша:
Ти реков без мене да не пиеш???:icon_mad:

кога си ми рекла? :raz: :icon_lol: :baeh:

Гижо напиша:
ја незнаев :))))
пак да не ме слушаш!!!

Абе на сликиве не се гледа дека е Гижо, дали официјално признаваш дека си ти?:pijan: :pijan: :pijan:

абе кошулата и панталоните не ми ги препознаваш :)))

Абе пантолоните ми изгледаат дека се сомотски, па колку што знам летово во горештините не носеше такви. А добро, кошулата е карирана, знам дека е во тој стил. Патиките ти ги посматрам, и по нив можам да кажам дека си ти! 45 беа така?:icon_lol:

FortunE напиша:
Абе пантолоните ми изгледаат дека се сомотски, па колку што знам летово во горештините не носеше такви. А добро, кошулата е карирана, знам дека е во тој стил. Патиките ти ги посматрам, и по нив можам да кажам дека си ти! 45 беа така?:icon_lol:

да бе, 45 беа и се сеуште :)

LouWeed напиша:
cekaj........prvo konjace piese....:pos:

Ето видиш, Лу, тука лежи зајакот... А Мистик се зачуди коа го виде празен коњакот.. :pos::pos:

Шо му напраивте на чоекот?!? Гижо не завзема ваков став за принудно слетување туку така. Крепи алкохол. Шо бутавте? Детрџент? Гижо, од сад па надаље и заувек ја од дома те зиам и те враќам - и све измеџу, па да видиме кој под клупа, кој над клупа.

Aceva напиша:
Шо му напраивте на чоекот?!? Гижо не завзема ваков став за принудно слетување туку така. Крепи алкохол. Шо бутавте? Детрџент? Гижо, од сад па надаље и заувек ја од дома те зиам и те враќам - и све измеџу, па да видиме кој под клупа, кој над клупа.

Абе тој крепи алкохол, не беше навикнат на сокчето... :pos::pos:

Така коа му зборуваат за музика без претходна подлога... И кога меша ракија со коњак и вотка...

Aceva напиша:
Од сега да не го пушташ да оди без тебе, ќе го дорасипат детево! Не дека кога си ти тука тој престанува да пие, ама сепак ќе има некаква контрола:icon_lol: Ако не е веќе доцна да се врати во нормала:pos:

Лаб досие: После вршење на физиолошки потреби, од местоположба до клупа, со должина од 3 (три) метри, Гижо се сопна 4 (четири) пати и секогаш за малце ќе паднеше, први индикатори на токсикацијата кај пациентот 54332 по име Никола Гижаровски.

а локацијата на дешавкава е? кузман или се лажам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom