Divider
Seraphim
И сега Гижо пропиен ќе почне по пичиња, ќе подзабатли факултет, значи, чоек ќе се стори!!
Тооо Гижо царе!!!
Тооо Гижо царе!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mad Maxx напиша:Абе циции едни себични,не викате никој а?Само вие да се флекате![]()
Или можеби сакате сами да сте?Кажете на време да не се улетуваме многуМене и сам ми даваат пиво
![]()
8)
Не мора да сме сведоци на твоето пиење тој ден кога сте биле кај другаротГижо напиша:штета што сведоците не се од форумов![]()
![]()
А ти мор кога доаѓаш да му помогнеш во понатамошниот развој, мислам на едукацијата која едно промискуитетно моме може да му ја пружи на едно момче?Nikki напиша:samo napred
Или ке се летвосаш...Или само ке напуниш стомак.......Гижо напиша:Mad Maxx напиша:Многу така почнале па имале успешна кариера ко алкоси :hey2:
А да си останеш ти на едно пиво,а?![]()
пиењето е уметност :lol: пополека, пополека, нема потреба да се правиш каменедноставно само да се опуштиш
Aceva напиша:Не, мене никој овде рецка не ми стаа. :evil: Реков еднаш да му се извади тоа вибраторот под сличето и да се стави "седи-не-ме-знаеш", и УШТЕ стои вибраторон.
Бре, човекот наречен Гижо, не само што владее со алкохолот, туку владее и со боите (се однесува на тоа антифризот шо го сркаат у Охрид и црвената пијачка и она нешто помаранџесто, а сепак алкохолно) и со ситуацијата. И не бенави коа пие и не гуши, и не повраќа, и не го тепа глаа следниот ден. Попозитивна рецензија за еден пијач, од страна на едно гоедо аматерско шо се декларира дека е пијач - здравје.
The`bItCh напиша:5 чаши пиво и коњак!? и се испијана?!?!?! :shock:
wOw па ти бетер од жена си бил :lol:
Mesaja напиша:Абе, Гижо......а шо викаш ја да ти дадам од мојата доза.....многу кулира да знаеш 8) ....ама ако се напиеш 3 чаши одеднаш....ке завршиш у болница..... :lol: :lol: :lol:
123 напиша:Гижо еве ти еден мал тип како да издржиш на пијанка.
Прво накркај се убаво и што помрсно: скара свински кременадли шницли. Можеш пиво да си пиеш ама и после остани само на пиво. Не локај него пиј умерено. Те уверувам дека 10 пива ќе ги испиеш без ништо да ти биде. Јас седум имам така испиено и другиот ден кога ме прашуваа како се осеќав тек тогаш сфатив дека сум пиела барабар со машките и пак нормално се понашав и нормално си отидов и без никаков проблем си заспав и без главоболки се разбудив.