И официјално: ГИЖО СЕ ПРОПИ:)

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
Mesaja напиша:
Абе, Гижо......а шо викаш ја да ти дадам од мојата доза.....многу кулира да знаеш 8) ....ама ако се напиеш 3 чаши одеднаш....ке завршиш у болница..... :lol: :lol: :lol:

шо е тоа, нешто домашно? :D

Може да се каже....

Гижо кажи како успеа да се натераш да се пропиеш. Јас никако неможам. Или заради СтенмарК (во стипот познат како Скијачот) :D затоашто отиде да брка друг и тебе тешко ти падна?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radical Boy напиша:
Гижо кажи како успеа да се натераш да се пропиеш. Јас никако неможам. Или заради СтенмарК (во стипот познат како Скијачот) :D затоашто отиде да брка друг и тебе тешко ти падна?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ау Радикал, ова беше радикално ниско :shock:

Aceva напиша:
Radical Boy напиша:

Радикал од тоа ке да е:) После се удружи со Миле (другар на другар ми), кој го частеше коњаци :lol: :lol: :lol: :lol: Него таа вечер Гижо ко демек смува нешто ама не кажува, не се фали. Гижо???? :lol: :lol:

StenmarC напиша:
Него таа вечер Гижо ко демек смува нешто ама не кажува, не се фали. Гижо???? :lol: :lol:
a??? Зашто не кажуваш бре Гижо на другарчињата? :shock: :shock: :shock:

StenmarC напиша:
Радикал од тоа ке да е:) После се удружи со Миле (другар на другар ми), кој го частеше коњаци :lol: :lol: :lol: :lol: Него таа вечер Гижо ко демек смува нешто ама не кажува, не се фали. Гижо???? :lol: :lol:

абе не лажи, ти кажавме што имаше да се каже :lol:

StenmarC напиша:
Aceva напиша:
Radical Boy напиша:

Епа единствен заклучок, го смувал другарот на другар ти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако некој казе усте нешто за Гижо ќе ми искорнам вратни жили и ќе му ги напикам у гз 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikki напиша:
Предизвикуваш поради вратните жили или поради напикувањето в г`з? :D :lol: :lol:

А па Гижо не кажуваш дека си смувал нешто а
Ако ако :wink:

Ние се зезавме, ама работава озбилна испадна.... детево навистина се пропи :lol: :lol: :lol: :lol:

[01:49] * StenmarC slaps Gizho around a bit with a large trout
[01:51] <Gizho> more, ovoj mile me rasipa nacisto :))
[01:51] <Gizho> vcera pievme uzo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom