Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aleksandar 1000 напиша:
Ооооо па ти озгора си бил од дивион запад, утре обавезно слика стави и мене ме заинтересира шо лепотан си ;)

se vozev vo 24ka i citam pisuva D.Z.P-pripor se zainteresirav sto znaci i mi kazaa deka bilo kratenica od ''divi zapad pripor'':pos2: :pos2: :pos2:

itar pejo напиша:
se vozev vo 24ka i citam pisuva D.Z.P-pripor se zainteresirav sto znaci i mi kazaa deka bilo kratenica od ''divi zapad pripor'':pos2: :pos2: :pos2:

Ќе видиш во некој автобус ССШЌМП was here!!!
И тоа во брзо време!(ако не го офарбале тоа веќе од што свршуваат цело време)

itar pejo напиша:

Да бе диви запад значи, ама пази колку се неписмени браќана озгора пишале Д.З.П.Припор што би зналело диви запад припор припор, абе циркузи, него ти влези у 58ца да видиш шо е... :pos2::pos2::pos2:

BusHav напиша:
Ќе видиш во некој автобус ССШЌМП was here!!!
И тоа во брзо време!(ако не го офарбале тоа веќе од што свршуваат цело време)
:pos2: :pos2: :pos2:

Ne be seriozno kako moze nekako da me obavestite koga e ajvanov prisuten na forumov stvarno vakva nokj so vakvo smeenje sum nemal od picke si majcine

Ништо јас сеуште седам во неизвесност, неможам едноставно да заспијам, немир ми дава нешто во душава во врска со утрешниот ден, јасно е дека гарфилд ќе падне ама јас се плажам ако овј кој им толку големо искуство со Сергеј како ќе се справи со третиот администратор, Мацедалиен.

Туууу,10 страни за една ноќ еј.:pos:

Него...Ејсид бе,ја ќари Скул?
fw.gif

Скулгрл напиша:
Туууу,10 страни за една ноќ еј.:pos:

Него...Ејсид бе,ја ќари Скул?
fw.gif
Ц ц ц..шо све праел Ацид за да ја задржи Скул...:vozbud: не му е лесно
Леее насабајлечки 10те страни ми дојдоа ко добра доза :pos: :pos:

Bacillus gagous напиша:
Ништо јас сеуште седам во неизвесност, неможам едноставно да заспијам, немир ми дава нешто во душава во врска со утрешниот ден, јасно е дека гарфилд ќе падне ама јас се плажам ако овј кој им толку големо искуство со Сергеј како ќе се справи со третиот администратор, Мацедалиен.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: во право си за ова.....
леееее се прснав од смеење.... како убо ми дојде од сабајле вака :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
туку ај да видиме шо ќе се десит, многу интересно станвит :pos::pos::pos::pos::pos:

MAR MAR напиша:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: во право си за ова.....
леееее се прснав од смеење.... како убо ми дојде од сабајле вака :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
туку ај да видиме шо ќе се десит, многу интересно станвит :pos::pos::pos::pos::pos:
A ти не сврши само на муабетите на Коридорс? Можеш да издржиш да читаш се? Гледам девојките слабо активни на темава... мислам ја знам причината....:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ах, што убава тема за читање вака посабајлечки, леле типов е нездрав
Go Go Go, Дивљи Запад Припор - Припор :pos: :pos: :pos:

Абе овај ми го презеде приматот за најреметен...()

Debatava bila breathtaking....ne mi se verue kako sum ja ispustil...Brao koridors....zracis so inteligencija,kreativnost i se so ti treba za da gi porazis adminite na forumov
P.S nemase dovolno golemi navodnici da stavam nad nekoi zborovi pa poubavo neka stojat vaka:baeh:

Димитар напиша:
A ти не сврши само на муабетите на Коридорс? Можеш да издржиш да читаш се? Гледам девојките слабо активни на темава... мислам ја знам причината....:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Сите форумџики се во Припор сега,ало!:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom