Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
MaRiNa`Oh напиша:
Ај да не коментирам за другото, ама јас вистина не глеам од каде Acid гајтан веѓи.
Фала Маринчич! :gush:
Јесда не ги чупам и не сум ко Марјан Стојановски... Ама гајтан?
Е тоа веќе ги повреди моите чувства. :nesum:

Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:
Какви снобчиња сте вие бре мислам на Ацид и тој као беше Гарфил?
Ај чим пуштате вакви теми ај да отвориме една тема јас сам против вас двајцата вербален дуел па да видиме сите какви фраерчиња сте и колку сте паметни али без заклучување теми и бришење постови како до сега ќе ве растурам али пошто веќе ова барање до доставувам втор пат првиот пат ја заклучивте темата сега очекувам дека и овде ќе ми забраните пристап зашто нормално се плашите од мене и од тоа дека ќе ве посрамотам.

Каде е ентузијазмот, војводо?

mihajlo101 напиша:
SKAPAN toa go pisav za da se dobie celosna slika za nasiov maloumen MOMAK ne se stavaj i ti u isti KOS so nego SVAKAS zs poslem ke treba da go zatvorat forumov ke nema potencijal:pos2::pos2::pos2::pos2:

I ja sum od Aredorom pa ne sum kako nego ne me mesaj so takvi aljazi ako sakas celosna slika pisi si tvoja naselba i stavi go tamu

Ваков тип ни во Припор не би го прибрале.
Ни Ристе не би се дружел со овој. Ама битно жените него го влечеле. ЕЈ, ГО ВЛЕЧЕЛЕ!!! :pos:

СТО ТИ Е БЕ НА ТЕБЕ СТО ЛУПАШ ОД ПРЕЕСКА АЕРОДРОМ НЕШТО ОВА ОНА КОШЕВИ ШТО ТИ БЕЕЕ?

ГОРД СУМ НА ПРИПОРСКАТА ОБЛАСТ.

Ti gitla tebe te vidov sto imas da kazes i ne te spomnav jas samo si citam sto e napisamo i se smeam

Оригиналниот пост:
Coridors напиша:
Добро ти ја сватив поентата. Али да ти кажам па дека типците како тебе сто се замараат толку околу тоа кај е клиторисот никад не ни ебеле. Ја незнам не сум се замарал али затоа знам дека ме влечеле сите девојќи со кои сум бил до сеа во кревет пак после првата вечер, а ти збори колку сакаш и лечи си комплекси исто колку сакаш али мене не ми е гајле ни за клиторисот ни за ништо знам само дека буквално МЕ ВЛЕЧЕЛЕ!
Какво креле :bilokojzbor3: :pos:

Не е важен клиторисот, важно е влечењето! Запомнете луѓе, искористете мудрости. Ќе ви користат некогаш.

Epa toa ti e ke turat vo pripor kompjuter i odma dobivas vakva budeala

туго за многу кратко време се набројаа страни страни а типов стварно не ми е јасен :lud:

Море ацид го снема да не отиде на кубање веѓи:pos::pos::pos:

Ај и јас отидов да подзакубам нешо вечерва останатото утре

Ne se sekiraj na nikoj ne mu e jasen samo go molam odgovorniot ako cita da ne go banira vo nikoj slucaj oti so ovoj ke ima smeenje do mocanje

СТО ТИ Е БЕ НА ТЕБЕ СТО ЛУПАШ ОД ПРЕЕСКА АЕРОДРОМ НЕШТО ОВА ОНА КОШЕВИ ШТО ТИ БЕЕЕ?

ГОРД СУМ НА ПРИПОРСКАТА ОБЛАСТ.

Ооооо па ти озгора си бил од дивион запад, утре обавезно слика стави и мене ме заинтересира шо лепотан си ;)

Oh Dear Lord, thour art in Heaven, bless this poor soul with wisdom, bless him with knowledge, bless him with strength, and save him from UTTER STUPIDITY CAUSE HE'S A BLOODY FOOKEN IDIOT!!!!!!!11~~ O_O

*twitch twitch*

Мојата интелигенција се почувстува навредена кога дозна дека ваква личност постои во овој мрачен, мрачен универзум.

*twitch*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom