"Свршаваат само што ќе ме погледнат"
...а плус имам опасна техника
- Член од
- 17 февруари 2007
- Мислења
- 102
- Поени од реакции
- 1
Тоа што сум хомосексуалец не ме прави малоумен, ок?Acid напиша:Малоумен мејби?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа што сум хомосексуалец не ме прави малоумен, ок?Acid напиша:Малоумен мејби?![]()
Абе остај го со ке му прајш исфрустриран админ плус сеа ти лом го напрај и шо да прајт ај ке му простиш ти нелиСвршаваат само што ќе ме погледнат напиша:Ова со Сергеј требаше да БИДЕ ТАЈНА НЕ ЈАДЕТЕ ГОМНА ПЕДЕРИ.
Ајде, време ти е :samoubistvo:Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:Ај неможам више
Така е!!! Само строго!Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:Гарфилд утре незнам ќе забораи и на интернет и на кајгана и на се
itar pejo напиша:Abe skapan nema potreba da go mesas Aerodrom vo celava diskusija![]()
СТО ТИ Е БЕ НА ТЕБЕ СТО ЛУПАШ ОД ПРЕЕСКА АЕРОДРОМ НЕШТО ОВА ОНА КОШЕВИ ШТО ТИ БЕЕЕ?mihajlo101 напиша:SKAPAN toa go pisav za da se dobie celosna slika za nasiov maloumen MOMAK ne se stavaj i ti u isti KOS so nego SVAKAS zs poslem ke treba da go zatvorat forumov ke nema potencijal:pos2::pos2::pos2::pos2:
Мирна Бритни, мирна...Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:ТАКА Е БЕ ГАЈТАН!!! КИКИКИХИХИХИИИ
Ништо, те најдоа кај си. Бегај побрзо, доаѓаат по тебе.Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:СТО ТИ Е БЕ НА ТЕБЕ СТО ЛУПАШ ОД ПРЕЕСКА АЕРОДРОМ НЕШТО ОВА ОНА КОШЕВИ ШТО ТИ БЕЕЕ?