Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо ни тоа не ти успеа Ејсид .. те провалија .... сега ами? Што ќе кажеш пред Скул?
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Коридор, оди зами мишки... Којзнае колку си запотен од возбуда во моментов. :vozbud:

Мануел кај е Мануел се бара дечкото со пијавиците

Ааа се појави пред време. Не бе не се возбудувам за ништо (освен на Сергеј и Ношпал).

Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:
Кој ти збори тебе бе?

Wow2!!!!!

Не... не... ова не било. Вакво опашуење на голо не сум видел.

Еве ти го и другиот образ :)

COEKU AKO SI STVARNO TOLKU SEXY DAJ DA TE VIDIME PA I NIE NESO DA NAUCIME OD TVOJOT SVRSUVACKI IZGLED PA DA SE POTRUDIME DA ZALICIME KAKO TEBE I NA NAS MALCE ZENITE DA SVRSUVAAT KOGA KE NE GLEEDAAT TAKA DA DAJ STAJ SLIKA AKO SI STVARNO TOLKU SEXY....
AKO NE PRESTANI SO TVOITE NAVREDUVACKI KOMENTARI ZS STVARNO IZGLEDAS KAKO NEKOE NENORMALNO ''NADUVANO'' AERODROMCE (bez navreda na drugite:) ) TAKA DA STAJ SLIKAAA

AJDE PISI BE ILI NEMAS STO DA KAZES

Ејии педерски се намести сам сеа педерче снобче гомно пијавицо канто ЗДИВ ШТО МИ ПОДМЕТНУВАШ ТВОИ ЗБОРОВИ БЕ

:pos::pos:

На арно, на арно.

Ејии педерски се намести сам сеа педерче снобче гомно пијавицо канто ЗДИВ ШТО МИ ПОДМЕТНУВАШ ТВОИ ЗБОРОВИ БЕ
:lolz:

Не бе не се возбудувам за ништо (освен на Сергеј и Ношпал).

Браво бачко, браво...

Кога The artist formerly known as Koridors бил мал, бил многу умен...

Дали знаете како го викале?

Обично после вакво дупење на ЗДИВОВИ како тебе одма се повлекувам (да не доживееш големи пореметувања) али ќе останам уште малце

Боже, :pop: И не се откажува бре... неверојатно...

mihajlo101 напиша:
COEKU AKO SI STVARNO TOLKU SEXY DAJ DA TE VIDIME PA I NIE NESO DA NAUCIME OD TVOJOT SVRSUVACKI IZGLED PA DA SE POTRUDIME DA ZALICIME KAKO TEBE I NA NAS MALCE ZENITE DA SVRSUVAAT KOGA KE NE GLEEDAAT TAKA DA DAJ STAJ SLIKA AKO SI STVARNO TOLKU SEXY....
AKO NE PRESTANI SO TVOITE NAVREDUVACKI KOMENTARI ZS STVARNO IZGLEDAS KAKO NEKOE NENORMALNO ''NADUVANO'' AERODROMCE (bez navreda na drugite:) ) TAKA DA STAJ SLIKAAA

Abe skapan nema potreba da go mesas Aerodrom vo celava diskusija :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom