Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И секако, девојката на Coridors - со 2 клиториса. :pos: :pos: :pos:

07.jpg

После ќе рече некој дека лаже!

Од извори блиски до ЦИА го добивме ова сликче, каде очигледно се гледа како после еден поглед и свршуење, девојката го влече Коридорс:

cavewomn.gif

Acid напиша:
И секако, девојката на Coridors - со 2 клиториса. :pos: :pos: :pos:

Знаев.. знаев дека ТОА е клиторис. Коридорс- ју лаки бестрд...

А бе Acid не се плаши да покажеш некоја слика, нема да те изеде некоја девојка

Garfield напиша:
После ќе рече некој дека лаже!

Од извори блиски до ЦИА го добивме ова сликче, каде очигледно се гледа како после еден поглед и свршуење, девојката го влече Коридорс:

cavewomn.gif
Дрндрн јариња си бе да си ибеш. Ти си или луд или си очигледно овој со јајцава трето нема изгледа ова второво е!!! :jaj:

Какви снобчиња сте вие бре мислам на Ацид и тој као беше Гарфил?
Ај чим пуштате вакви теми ај да отвориме една тема јас сам против вас двајцата вербален дуел па да видиме сите какви фраерчиња сте и колку сте паметни али без заклучување теми и бришење постови како до сега ќе ве растурам али пошто веќе ова барање до доставувам втор пат првиот пат ја заклучивте темата сега очекувам дека и овде ќе ми забраните пристап зашто нормално се плашите од мене и од тоа дека ќе ве посрамотам.

Пер, зошто би бришеле постови од тебе?
Ретардираното е интересно на овој под-форум. Слободно пишувај :)

... и пази кај гледаш кога пишуваш постови, ок? :mutav::pos2:

Aбе заклучете ја темата... што е сигурно, сигурно е. Несакам форумов да го снема од срам!!

Имате име за чување. Не дозволувајте да ве посрамот... Не неможам повеќе...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Темите од Чек Дис Аут што се наменети за сеир кон одредени форумџии, секогаш завршуваат неславно. Никогаш не успеваат да го дочекаат форумското утро.

*длабоко воздивнува, погледнува кон ѕвездите*

Заклучете ја боље.

Serpico веќе ја наведна главата, а јас од срам ја свртев на страна. :(

Acid напиша:
Пер, зошто би бришеле постови од тебе?
Ретардираното е интересно на овој под-форум. Слободно пишувај :)

... и пази кај гледаш кога пишуваш постови, ок? :mutav::pos2:
Добро бе ретардиран не уствари Мануел ЕХЕХЕХЕХЕ те видов на слика на форумов и можам да ти кажам само дека многу добро ти стојат гајтаните на чело мислам на вегите во форма на орел хихихихи не бе не мислев на пијавиците знаеш де Левис Фраер од Припор. Грд си бе повраќаницо една не вредиш за гомно на таква фаца не би ркнал БЕ ГАЈТАН ЕДЕН!!! АЈДЕ ИЗБРИШИ ГО ПОСТО ЗАШТО СИ ПИЧЕ И СНОБЧЕ МРСУЛКО! ХЕХЕХЕХЕ ајде викај сеа дома МАМО МАМО МАМООО

Поглед.
Ејакулација. Прскажа. Тушажа. Фонтанажа. Водопадажа.

Пукнете од мака Скул и Девилиш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom