ЕП 2016 - Група Д (Шпанија, Чешка, Турција, Хрватска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Чесиве со ``грчка`` тактика, може и ќе успеат :)
Овој Мората буквално бескорисен.

Ариадуаадуриц е Виља за преценетиот мората, ама ај...

Сега за инает ќе влезат со топката у гол во 90та мин , оти нема шанса да шутнат. Шут на гол строго не.

Кoке зa штo гo чувa?

Гo преценувaте Адуриц мнoгу. Зa мене не е ништo пoдoбaр oд Сoлдaдo, Негредo... мoже сaмo вo мoментoв е вo пoдoбрa фoрмa oд нив двaјцa

Ту да ти ебам, за малце, баш овој лигавиот мораше гол да даде.

Извадија гс. Како и да е, Шпанија нема далеку да догура. Хрватска има мозокот да им го дупне!

Изменеве, шта речи...Кој од кој помртов. Не знам шо кур ви е со Адуриз, Мората барем е подвижен и може колку толку да напрае нешто. На ваков бункер Адуриз може само да статира на терен.

Кoке зa штo гo чувa?

Гo преценувaте Адуриц мнoгу. Зa мене не е ништo пoдoбaр oд Сoлдaдo, Негредo... мoже сaмo вo мoментoв е вo пoдoбрa фoрмa oд нив двaјцa
Ти ги споредуваш Солдадо и Негредо од пред 3-4 сезони со овој Адуриз. А овај Адуриз за денешните Солдадо и Негредо е суперстар. Ни Солдадо ни Негредо не постигнале 36 гола во сезона а Мората во три сезони нема толку.;)[DOUBLEPOST=1465829167][/DOUBLEPOST]
Кoке зa штo гo чувa?

Ти ги споредуваш Солдадо и Негредо од пред 3-4 сезони со овој Адуриз. А овај Адуриз за денешните Солдадо и Негредо е суперстар. Ни Солдадо ни Негредо не постигнале 36 гола во сезона а Мората во три сезони нема толку.;)

Иниеста со асистенцијата кон Пике и реализацијата на Пике. :zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom