Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Не играм јас без Аеродромка, ама она е повредена...незнам дали сум ви кажал, дека кога и да играм со аеродромка во иста екипа....никој, ама баш никој не сме победиле. Не дека она е слаба, мене ме фаќа трема од неа :)

Иначе ништо од баскет денес а? Времево не ви е во прилог, ке истури тука

Имате некој специјален план за вечер?

Кој е слободен?

Дај да се собереме вечер во
SUNSET ќе донесам доста луѓе ќе изиграме на два коша или еве на 2-та коша ќе играат по 2 тројки да напраиме една јака баскет собиранка..

Тешко ќе оди договарањето ден за ден. Матурантите сме зафатени со матурата, тие што се на факс со испити итн. Затоа реков да се пријавиме првин и да догвориме некој датум за крајот на месецов.

Вау,како ви текна стварно,убаво пиша Mummy,не иде така тоа :)

Аиде да се договориме за во сабота или недела,нека биде во Сансет,или негде преку ден,и што повеќе да се собереме,не 2-3 :zlo:

Јас многу би сакал да дојдем со еден другар ама ова Сансет далеку е од автобуска?

Автобуска = Железничка?
Истото беше како што знам :)

Не е далеку,на 2-3 километри максимум

Да,да Мац...

Ајде сабота исо доаѓајте...ве чекаме

sabota odgovara.....taman posle vtoriot ispit od maturata...samo vremeto da ni izleze vo presret.........

eve i jas i radikal sme za u sabota :) jas se nadevam deka ke mozam kolku tolku ( neli ako primate zenski mnogu normalno)

Ок ќе пишам покасно дали ќе доаѓа мојот другар за да не идем сам. А тоа теренот на отворено е или ќе се резервира затворен терен? И од прилика во колку часот?

Теренот е на отворено ама се резервира и се плаќа. Мислам дека оваа сабота тешко да биде зашто рекоа дека ќе врне цел викенд па мислам дека е најдобро да се остави за другпат.

ок тогаш. идуќи пут. И така пукнат ми е капиларот на прстот и имам внатрешно крварење па потешко играм.

so praime sea za vikendov ????????

Ојјјјјјјј мрзи. Дај конечно да организираме баскет. Завршија матури, испитим европското фудбал сега никој нема на што да се вади. Дај пред да почнеме да одиме по одмори да изиграме еднаш.

eve sea pak zaebava vremeto......prognoza za vikend ne znam pa zatoa ne znam ni dali da zakazuvame a kako sto gledam nema mnogu zainteresirani....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom