81 издание на Оскар

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има жири на оскариве? :)

Се шегувам, да не сум оффтопик, Сламдог ја има мојата целосна поддршка. Доказ дека не мора да се трошат милијарди за да се направи допадлив и трогателен филм.

Колку време отприлика ќе трае знаете? Мене ич не ми текнува од претходните години...

Јас си спиев и така фино сега си станав за оскартите, таман ќе се свестрам дур почнат. :) Него многу ми е чудно како сите го форсирате милионерот, јес да е интресно склопен филм ама па до толку... Како и да е мој фаворит е the curious case of benjamin button.

Ќе има жири на оскариве? :)

Се шегувам, да не сум оффтопик, Сламдог ја има мојата целосна поддршка. Доказ дека не мора да се трошат милијарди за да се направи допадлив и трогателен филм.
Да, да баш супер филм.

Едно 3 саата би требало може пола саат помалку :wink:
Мислиш повеќе...До кај 5:30 сигурно, судејки по другите години.

Јас си спиев и така фино сега си станав за оскартите, таман ќе се свестрам дур почнат. :) Него многу ми е чудно како сите го форсирате милионерот, јес да е интресно склопен филм ама па до толку... Како и да е мој фаворит е the curious case of benjamin button.
Мене и двата ми се фаворити, иако некако за сантим повисоко на скалата ми е милионерот.Пит сакам и очекувам да добие Оскар за главна улога (не за друго, редно е)

И Kung fu panda за анимиран, дефинитивно најдобар цртан до сеа!

И Kung fu panda за анимиран, дефинитивно најдобар цртан до сеа!

За анимирам да не се кладам ама сигурен е мислам WALL-E а за најдобар филм би сакал да тепа милионерот сепак и двата филма ги имам гледано по два пати и лично мислам дека милионерот има и поубава приказна и поинтересно е направен.Бенџамин Батон искрено на моменти ми е и досаден.Сакам Бред Пит да добие оскар за најдобра улога ама мислам дека оскарот ке иде кај Мики Рурк иако сепак може да дојде до изненадувања.

За анимирам да не се кладам ама сигурен е мислам WALL-E а за најдобар филм би сакал да тепа милионерот сепак и двата филма ги имам гледано по два пати и лично мислам дека милионерот има и поубава приказна и поинтересно е направен.Бенџамин Батон искрено на моменти ми е и досаден.Сакам Бред Пит да добие оскар за најдобра улога ама мислам дека оскарот ке иде кај Мики Рурк иако сепак може да дојде до изненадувања.
Сеа едно кафе си приготвувам да се подосвестам и ќе се укотвам пред телевизор, па добредојдени се и изненадувања.:)

Сеа едно кафе си приготвувам да се подосвестам и ќе се укотвам пред телевизор, па добредојдени се и изненадувања.:)
Jaс веќе го пијам моето.Овие хрвативе па недаваат при-шоу на кое доаѓаат ѕвездите:nesum:

Знае ли некој некое интернет радио каде што ке има директен пренос од доделувањето на Оскарите или дали некое Македонско радио ке врши пренос?

Jaс веќе го пијам моето.Овие хрвативе па недаваат при-шоу на кое доаѓаат ѕвездите:nesum:
Е да ама... бар нешто даваат:), има кај да се гледа, ќути и тоа што го даваат, а нашиве.....no comment.

Не сум гледал ниеден од филмовите кои водат во номинациите така да не можам баш да предвидувам. Дефинитивно во наредниов период ќе ги погледнам, претпоставувам вредат штом се номинирани.
Да не знае некој за утре дали на некоја од кабелскиве ќе има реприза?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom