81 издание на Оскар

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа линкот тој првиот ќе почне да работи кога ќе почнат и оскарите?:toe:
Вака вика - You are watching now...
Ама уште не е почнато мајке ми.

Почнува во 2 саат, ама прво ќе има лигавење по црвениот ми ти тепих за што ги мрзам доделувањата, така да ќе почнам да гледам околу 3 и нешто ко ќе почне самиот настан

ПС: Не можам да ги гледам разгалените татини ќерки по тоа тепихот како позираат (алергичен сум на такви,станувам нервозен и треба после нервозен да го догледам доделувањето на оскарите. Епа немааааааааааа)

Уште неполни 3 часа, Cant wait.Држам палци за Slumdog и Button, не е важно кој ќе тепа, само да е еден од нив.

Бред Пит би требало да се закити со најмногу оскари, судејќи по 13те номинации.

Ќе има ваљда утре торенти за download. За сите изданија на оскари имало досега, и оваа година мора да има.

Формула за успешно следење на оскариве некој? Да останам буден или да легнам па под знак прашалник да станам во 2?:)

Формула за успешно следење на оскариве некој? Да останам буден или да легнам па под знак прашалник да станам во 2?:)

Ако легнеш ќе станеш кон 5-6 негде... Подобро седи си уште два часа, повеќе буден ќе си така, отколку да легнеш ни ќе се наспиеш убаво, ни ќе ги видиш оскарите..

Ако легниш сега, и во 2 да наместиш аларм, кога ќе ти заѕвони ќе речиш ама кои Оскари бе, утре треба да станам:)
Барем кај мене така било, и ни сум станал, а ни ќе станам.Затоа поседи до 2, ене кај е:)

Од повеќегодишно искуство, ти го препорачувам првото бидејќи во моментот кога ќе ти заѕвони алармот да се разбудиш, Оскарите ќе ти звучат како најнебитната работа во тој момент. :)

Од повеќегодишно искуство, ти го препорачувам првото бидејќи во моментот кога ќе ти заѕвони алармот да се разбудиш, Оскарите ќе ти звучат како најнебитната работа во тој момент. :)

Легни си и стани во 3, нема многу да пропуштиш во првиот сат, ем одморен ќе бидиш. Не сум компетентен многу за ваков совет, јас сум од ноќните птици. Да сакам да заспијам не можам.

a kade ke gledash ti ?? i dali znae nekoj dali ke ima torrento za download :(
Ќе гледам на ХТВ а сигурно уште утре ќе имаш и на торенти

Бред Пит би требало да се закити со најмногу оскари, судејќи по 13те номинации.
Корекција: Бред Пит има само една номинација (за која се надевам и ќе ја добие), а филмот во кој глумеше има 13 номинации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom