Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто глеам голем интерес има, и ја ќе се пријавам. Што има останато? Ќе се снајдам после тоа. Чемпионс ај работи нешто малце мрдни со гзот ебате, пиши тука што треба да бирам.
Иначе мислам дека границата треба да биде 60. Не знам зашто, ама така мислам.
Можеш да бираш слаби тимови само од европа или да оставиш по рандом да ти се додели тим. Ако се откажеш после имаш бан на форум тоа се правилата.Пошто глеам голем интерес има, и ја ќе се пријавам. Што има останато? Ќе се снајдам после тоа. Чемпионс ај работи нешто малце мрдни со гзот ебате, пиши тука што треба да бирам.
Иначе мислам дека границата треба да биде 60. Не знам зашто, ама така мислам.
Селта Виго ги избрав. Не можам да ги најдам Леванте.Левaнте
Селта Виго ги избрав. Не можам да ги најдам Леванте.
Ѓубре е Чемпионс, нз зашто го пратам ја него уопште. Гледам тука Арсенал, Челзи некои ги избрале...Не мoрa дa е некoј oд пoнудените.
Тoј кoд не вaжи тукa, не знaм зaштo Чемпиoнс прaви зaбуни сo негo.
Нoвa ќе пoчнувaме тукa
Не мoже билo кoј.Ѓубре е Чемпионс, нз зашто го пратам ја него уопште. Гледам тука Арсенал, Челзи некои ги избрале...
Можам било кој да изберам? Може Стоук рецимо?
На прва страна има понудени екипи, или некоја од тие рандом, или си бираш сам екипа, само таа екипа да биде на нивото на понудените, или послаба, ама не и појакаЃубре е Чемпионс, нз зашто го пратам ја него уопште. Гледам тука Арсенал, Челзи некои ги избрале...
Можам било кој да изберам? Може Стоук рецимо?
Партали се направи со кодот .. ЗНАЧИ ЛИГАТА НЕ Е ПОЧНЕНА КОДОТ Е ОД ДРУГА ЛИГА КОЈА ВЕЌЕ ЈА ИГРАМЕ ОВАА ЕВРО ЛИГА КЕ ПОЧНЕ ЗА НЕКОЛКУ ДЕНА !!!!!!Епа со Стоук сакам. Ајде се пријавувам. Кодов да го пишувам сеа?
Епа со Стоук сакам. Ајде се пријавувам. Кодов да го пишувам сеа?
Партали се направи со кодот .. ЗНАЧИ ЛИГАТА НЕ Е ПОЧНЕНА КОДОТ Е ОД ДРУГА ЛИГА КОЈА ВЕЌЕ ЈА ИГРАМЕ ОВАА ЕВРО ЛИГА КЕ ПОЧНЕ ЗА НЕКОЛКУ ДЕНА !!!!!!
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Брат знаеш дека све се комплицира Чемпионс коа организира. Не знам зашто уопште го чуваме уште на форумов.Ја не ни знам кои екипи ги има...али ги бирам најјаките
Нема опција сево ова рандом да иде бе? Као пишуваш код, влагаш у играта и таа ти дава тим рандом?![]()