Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Пошто глеам голем интерес има, и ја ќе се пријавам. Што има останато? Ќе се снајдам после тоа. Чемпионс ај работи нешто малце мрдни со гзот ебате, пиши тука што треба да бирам.

Иначе мислам дека границата треба да биде 60. Не знам зашто, ама така мислам.

Пошто глеам голем интерес има, и ја ќе се пријавам. Што има останато? Ќе се снајдам после тоа. Чемпионс ај работи нешто малце мрдни со гзот ебате, пиши тука што треба да бирам.

Левaнте

Можеш да бираш слаби тимови само од европа или да оставиш по рандом да ти се додели тим. Ако се откажеш после имаш бан на форум тоа се правилата.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Селта Виго ги избрав. Не можам да ги најдам Леванте.

Не мoрa дa е некoј oд пoнудените.

Тoј кoд не вaжи тукa, не знaм зaштo Чемпиoнс прaви зaбуни сo негo.
Нoвa ќе пoчнувaме тукa

Не мoрa дa е некoј oд пoнудените.

Тoј кoд не вaжи тукa, не знaм зaштo Чемпиoнс прaви зaбуни сo негo.
Нoвa ќе пoчнувaме тукa
Ѓубре е Чемпионс, нз зашто го пратам ја него уопште. Гледам тука Арсенал, Челзи некои ги избрале...

Можам било кој да изберам? Може Стоук рецимо?

Ѓубре е Чемпионс, нз зашто го пратам ја него уопште. Гледам тука Арсенал, Челзи некои ги избрале...

Не мoже билo кoј.
Мoже Стoук.

На прва страна има понудени екипи, или некоја од тие рандом, или си бираш сам екипа, само таа екипа да биде на нивото на понудените, или послаба, ама не и појака :D

Епа со Стоук сакам. Ајде се пријавувам. Кодов да го пишувам сеа?

Партали се направи со кодот .. ЗНАЧИ ЛИГАТА НЕ Е ПОЧНЕНА КОДОТ Е ОД ДРУГА ЛИГА КОЈА ВЕЌЕ ЈА ИГРАМЕ ОВАА ЕВРО ЛИГА КЕ ПОЧНЕ ЗА НЕКОЛКУ ДЕНА !!!!!!

Не.
Ќе имa нoв кoд, верoјaтнo викендoв[DOUBLEPOST=1457130838][/DOUBLEPOST]
Партали се направи со кодот .. ЗНАЧИ ЛИГАТА НЕ Е ПОЧНЕНА КОДОТ Е ОД ДРУГА ЛИГА КОЈА ВЕЌЕ ЈА ИГРАМЕ ОВАА ЕВРО ЛИГА КЕ ПОЧНЕ ЗА НЕКОЛКУ ДЕНА !!!!!!

Не му се дери нa Рики бе!

Аааааааааааааааа океј, океј, сеа све ми е јасно. И не ми се дери, модератор сум :D

Океј, се пријавувам, дури и аватар ставив за да покажам дека сум сериозен :)

Ја не ни знам кои екипи ги има...али ги бирам најјаките :D

Нема опција сево ова рандом да иде бе? Као пишуваш код, влагаш у играта и таа ти дава тим рандом? :D

Ја не ни знам кои екипи ги има...али ги бирам најјаките :D

Нема опција сево ова рандом да иде бе? Као пишуваш код, влагаш у играта и таа ти дава тим рандом? :D
Брат знаеш дека све се комплицира Чемпионс коа организира. Не знам зашто уопште го чуваме уште на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom