Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
споjлери и суперхеројски филмови

giphy.gif

Poso dzimej ne e zasegnat I gajle mu e, ostanuva na mene. A jas sekako deka bi izbral zabraneto za spojleri.
Barem eden mesec od premierata.
Гајле ми е се додека стигнат 10 пријави од @Corvus и те тагира тебе во нив wot srce sredi ovde а ти не и кажуваш дека јас ги средувам :icon_lol:

Мислам подобро е во спојлер да се дискутира за Дедпул конкретно, затоа што ете има други филмови во најава и темава е повеќе општа.

Гајле ми е се додека стигнат 10 пријави од @Corvus и те тагира тебе во нив wot srce sredi ovde а ти не и кажуваш дека јас ги средувам :icon_lol:

Мислам подобро е во спојлер да се дискутира за Дедпул конкретно, затоа што ете има други филмови во најава и темава е повеќе општа.
Axxx, jellyness :love:

Месец дена е фер ''грејс период''. До тогаш - ШТАМА т.ј. дискутирајте исклучиво во спојлери тие што сте го гледале Дедпул. Ова нека важи за него, и за сите последователни филмови ..

После џунглава иначе од супер-хироу филмови во 2016-та, прв филм од овој жанр догодина биче Power Rangers :icon_mrgr::icon_mrgr:. Комплетиран им е кастингот (Елизабет Бенкс ќе биде негативецот Рита Рипулса) и веројатно имаат почнато со снимање. Пред некој ден ме фати носталгија и си го изгледав Mighty Morphin Power Rangers од '95-та. Класика .. :icon_lol:

ПС - Не знаев дека е од Брајан Сингер. Нооооооојјс ..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom