Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Поштено си растури Дедпул, успеа да го оправда хајпот на цел тој ѕверски маркетинг. Од почетокот со претставувањето до вториот кредит, растур.

What he said

Акциjата посебно ме израдува, малку не шалтаа со origin-от, ама ако

Junk-от на Реjнолдс 10/10 (y)

Ептен ми е ќеЈф што читам толку пофалби за Дедпул и глумата на Рејнолдс. Ќе мора да го сефтосам во скоро време.

Иначе првиот офишал трејлер за Civil War го објавија летото на D23 конвенцијата. Беше строго за присутните и тогаш налетав само на пар статии во кои што го опишуваа и објаснуваа оние што гледале. Амаааааааа некој сники цар успеал убаво да го фати и да го залепи на ЈТ пред месец дена :D. Штета само што не е цел, бидејќи имало сцени со Вижн, со Ентмен и фајт меѓу Романофф и Хокај ..
Сценава би требало да е почетокот на филмот, штом Кеп, Фалкон и Романофф се заедно на мисија. Red Wing дронот на Фалкон изгледа ептен кул. Ова може да му биде озбилен battle upper hand на Фалкон. А еве и брејк-даун на целиот трејлер (за тие шо ги интересира де :icon_lol:..)

When you meet a nerd girl :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
am9P5no_700b_v1.jpg

Абе ја посетувам темана за општа дискусија за филмови и гледам многу малце пишано за Дедпул, заобравив на темава вие сите сте се тука пребациле.
Нема потреба да се коментира за Дедпул нели? :D Најдобро филмче последни 5-6 години лабаво :D

Не сум фан на филмови со супер херои, ама на сиот тој маркетинг ќе се гледа вечер Дедпул. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom