Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Па шо знам? Ја сум ептен руки со суперхеројскиве. Тоа што ми беше нејасно - прашав. А и плус - уште немам догледано се: Winter Soldier, Age of Ultron и Ant Man чекаат.
You are in for a treat во Winter Soldier за кршење кичми, удовицата ќе распали

Аха, јасно! А како слабо искеширале кога Спајдермените се со вкупно најголема заработка меѓу суперхеројските?
Од една страна Сони не го остварија профит потенцијалот и таргетот кој што го имаа замислено (тоа и го потенцирав предходно, дека остварените бројки компарирани со планираните им потфрлија), а од друга имаа константно слободен пад во бокс офис заработувачката кај сите 5 дела шо ги снимија. Најголем профит им донесе првиот дел од 2002-ра, а најслаб (поразителен) последниот од пред две години. Очито беше дека ту нешто не ваља и арно се свестија. Сега Марвел ќе го управи слингерот .. ;)

Последно уредено:
Од најновиот број на Empire.

OkzkeMg.png

Богами, и јас би ја чекал...

имаат направено кастинг за Captain Marvel? Кога ја читам низ стриповиве највише ме потсеќа на Anna Torv од Fringe. Штета што не е доволно комерцијална за големото платно

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
За Кеп. Марвел уште нема ништо официјално (далеку е многу 2019-та), али што се кастинга тиче, имам хинч дека улогата ќе ја грабне Емили Блант ;). Независно, која и глумица да ја одберат - ќе има лотс оф фан со улогата ..
Captain-Marvel-Movie-Updates.jpg

ПС - Сега иначе го даваа Ајронмен-2 и приметив дека мини камеос во филмот имаат Кејт Мара и Оливија Муун. Back then - Ништо специјално. Денес - И двете се Марвел хероини :D:D .... Но не се дел од МЦУ :toe:. #Can'tHaveItAll

За Captain Marvel само Katee Sackhoff ја признавам! :D (на непробано, другиве треба да видам на дело)

живи глупости ќе ги направат икс мен, со последниов дејс оф фјучр паст и новиот што ќе биде ме потсеќаат на оние авенџери, тотално безвеза, не ни планирам да го гледам новиот.

Ги сакам овие филмови, ама морат по dark да ги прават, вака ми се ептен онака, мех....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom