1.
WW трејлерот е 5ка. Не 5ка, 10ка!! Околината живописна, островот и плажата на почетокот се екстра, костимот на Дајана далеку појасен и поколоритен, него ли во БвС. Пршти црвено и сино. Крис Пајн фино го доловува тој ''awkward, yet confident'' Стив Тревор. Скината ориџин приказната од стриповите. Лепо. Тоа е тоа. И трејелерот и постерот - AWESOME.
2.
ЏЛ трејлерот кратко, ама слатко. Убаво е тоа шо во тие две ипо минути се осеќа порелакс вајб, суптилен хумор, коркинесс т.ј. стварите шо фалеа во БвС. Артур ми се допаѓа што е направен грими и брутал (овде има прсти и на Џејмс Вон, и на Снајдер) и му се понаша на Бетмен. На Флеш костимот изгледа кул, комплетно инспириран од Injustice игрите. Сцената меѓу Бери и Брус е очито ископирана ... Упс ''инспирирана'' од Тони и Питер Паркер. Али добро, и кога веќе крадат, треба да знаат што и колку да украдат. Тотално ист father-son однос очекувам да има меѓу нив двајца, како и во Марвел што направија меѓу Тони и Спајди. Единствено Сајборг ми делува чудно и ептен изанимирано во споредба со другите. Како и да е, со овој трејлер DC & WB го добија Сан Диего Комик Ком 2016та

3.
МАРВЕЛ објавија две кул ствари. Оклопот/униформата што ќе ја носи Хулк во Тор-3, со што директно потврдија дека ќе ја адаптираат познатата ''Планет Хулк'' приказна, во која шо Хулк е Расел Кроу од Гладијатор и владее со цела планета.
Второто е тоа што го потврдија Мајкл Китон како негативецот Волчр во Спајдермен догодина и објавија concept art. Костимот на Спајди е pretty much the same, ааа Волчр се гледа дека ќе носи некој си хајтек егзо-скелетон армор. Ниит ..
4. Излезе
Килинг Џоук. Гледајте си го ако сакате. Јас го гледав ииии I don't know how I feel about it ...