Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

VS

- Кое Куиксилвер соло ви е појако?? :D

Мене првото. Капките вода од распрскувачите, кафето, куршумите, користењето на кујнскиот прибор дур е во воздух, капата на полисменот:icon_mrgr: и уште пар такви ситни детали ми ја прават првата сцена појака. А и ''пореално'':rolleyes: изгледаше во поглед на маневрите што ги изведе додека летаа куршумите.

Во второто соло шпицата им е само појака (sweet dreams ta nana naaaaaa :свиркам:), но брзината со која ја изведе спасувачката мисија беше хаос. Запирање на време буквално. Јес да очекувавме ново Куик шоу, и овие сакаа да се надминат во однос на предходното, ама ова е ептен ridiculous.

По повод 75-годишнината од ликот и делото на Капетан Америка, МАРВЕЛ ќе му одадат почит на својот херој со бронзена статуа која што официјално ќе ја претстават овој викенд на Комик Кон во Сан Диего. Статуата ќе биде таму до 10ти Август, по што ќе ја пуштат на турнеа низ САД и во октомври ќе стана на финалното одредиште - Сансет Парк во Бруклин, каде ќе си остане перманентно.
captain-america-statue.jpg

The Justice League

justice-league-191862.jpg

и трејлер за џастис лиг
http://moviepilot.com/posts/4008453...e-league-trailer-and-it-s-all-a-bat-the-flash

и двата трејлера се направени специјално за Комик Кон, знаејќи дека Wonder Woman треба да се прикажува Јуни а Justice League во Ноември, филмовите не се завршени со специјални ефекти и други глупости. Во нареднава година и нешто, и двата филма треба да имаат по 3 официјални трејлери.

Последно уредено:
Не знам дали го навикнав Грент како Флеш, ама у овие 15 секунди шо го имаше у трејлеров новиов Флеш ми делуваше како емо тинејџерче шо не знае каде се наоѓа во универзумот.

Не знам дали го навикнав Грент како Флеш, ама у овие 15 секунди шо го имаше у трејлеров новиов Флеш ми делуваше како емо тинејџерче шо не знае каде се наоѓа во универзумот.

najbolje komentar mi bese deka Cyborg e ko reklama za novata Nvidia graficka hahhahaha....edina pozitivna stvar od ova e AquaMan go napraile apla badass mofo!

a i gleame se pustaat kon Marvel light atmosferata,flash go napraile autist

1. WW трејлерот е 5ка. Не 5ка, 10ка!! Околината живописна, островот и плажата на почетокот се екстра, костимот на Дајана далеку појасен и поколоритен, него ли во БвС. Пршти црвено и сино. Крис Пајн фино го доловува тој ''awkward, yet confident'' Стив Тревор. Скината ориџин приказната од стриповите. Лепо. Тоа е тоа. И трејелерот и постерот - AWESOME.

2. ЏЛ трејлерот кратко, ама слатко. Убаво е тоа шо во тие две ипо минути се осеќа порелакс вајб, суптилен хумор, коркинесс т.ј. стварите шо фалеа во БвС. Артур ми се допаѓа што е направен грими и брутал (овде има прсти и на Џејмс Вон, и на Снајдер) и му се понаша на Бетмен. На Флеш костимот изгледа кул, комплетно инспириран од Injustice игрите. Сцената меѓу Бери и Брус е очито ископирана ... Упс ''инспирирана'' од Тони и Питер Паркер. Али добро, и кога веќе крадат, треба да знаат што и колку да украдат. Тотално ист father-son однос очекувам да има меѓу нив двајца, како и во Марвел што направија меѓу Тони и Спајди. Единствено Сајборг ми делува чудно и ептен изанимирано во споредба со другите. Како и да е, со овој трејлер DC & WB го добија Сан Диего Комик Ком 2016та (y)(y)(y)

3. МАРВЕЛ објавија две кул ствари. Оклопот/униформата што ќе ја носи Хулк во Тор-3, со што директно потврдија дека ќе ја адаптираат познатата ''Планет Хулк'' приказна, во која шо Хулк е Расел Кроу од Гладијатор и владее со цела планета.
Второто е тоа што го потврдија Мајкл Китон како негативецот Волчр во Спајдермен догодина и објавија concept art. Костимот на Спајди е pretty much the same, ааа Волчр се гледа дека ќе носи некој си хајтек егзо-скелетон армор. Ниит ..
CoGHJZVVMAASH8u5.jpg

4. Излезе Килинг Џоук. Гледајте си го ако сакате. Јас го гледав ииии I don't know how I feel about it ... :unsure:

Излезе Килинг Џоук. Гледајте си го ако сакате. Јас го гледав ииии I don't know how I feel about it ... :unsure:
И јас го изгледав и не ми се допадна. За разлика од The Dark Knight Returns анимираниот од пред некоја година, овој е нула. Инаку кој ќе чека следна година за Wonder Woman и Justice League :(

3. МАРВЕЛ објавија две кул ствари. Оклопот/униформата што ќе ја носи Хулк во Тор-3, со што директно потврдија дека ќе ја адаптираат познатата ''Планет Хулк'' приказна, во која шо Хулк е Расел Кроу од Гладијатор и владее со цела планета.
Второто е тоа што го потврдија Мајкл Китон како негативецот Волчр во Спајдермен догодина и објавија concept art. Костимот на Спајди е pretty much the same, ааа Волчр се гледа дека ќе носи некој си хајтек егзо-скелетон армор. Ниит ..

ja mislam marvel deka pobedija so ova

ja mislam marvel deka pobedija so ova
Да. МАРВЕЛ и за д-р Стрејнџ извадија трејлер. Не го спомнав него бидејќи не го гледав. И не планирам. Првиот тизер ми е доволен. Комплекси од порано, донт еск .. :D:D

Колку е јак овој трејлер не знам, но пошироката раја се изјасни дека ЏЛ бил да риал дил за оваа година. Многу фама се крена мислам бидејќи од нигде никаде се избација со ЏЛ. Сите очекуваа трејлер и јако промо на WW, со помал фокус врз ЏЛ, и затоа со трејлерот не' фатија во раскорак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom