H
HoT IcE
Гостин
И мене не ми беше лош МоС..За другово се согласувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako nemam cueno za ova? Ozbilno machevo glumi u Spajd? Auuu odma siminjamГлеј ги The Amazing Spider-Man кецот и двојката, cos Emma Stone![]()
А што мислиш зашто ми се глеаниKako nemam cueno za ova? Ozbilno machevo glumi u Spajd? Auuu odma siminjam
Поштено, костумот на Пантерот за ЦВ е еден најдобро изведените на било кој супер-херој во овие филмови. Иначе не знам колку се леџит нет-нердовите, но на големо куцаат дека утре во трејлерот ќе го има и Том Холанд .. Само не прецизираат дали ќе биде suited-up
или ''само'' како Питер Паркер. Ќе се шлогира нетот мислам ако излезе првото.
![]()
Ааа кад смо веч код Спајдермен-а, Сони минатата недела изјавија дека почнале да работат на Веном филм. Речиси никакви детали не беа прецизирани и немаше да се крене толкава прашина, ако не потенцираа дека Веном филмот (можда и франшизата) ќе егзистира во свој посебен универзум т.ј. надвор од МЦУ. Што значи дека и новиот рибутнат Спајдермен (Том Холанд) нема да биде дел од тој универзум. ВТФ е ова некако во најмала рака .. Малтене како да развиваш Џокер франшиза, но без Бетмен во него. What's he gonna do? Where's he gonna go??
Но кулоарите од првични плукања и грдења дека ќе го заебат само ликот со ова Сони, стигнаа до претпоставки дека потенцијална R-rated Веном франшиза (Hail Deadpool) може да упали .. Па и се' до плот-твистс дека Сони ќе си кастне свој посебен Питер Паркер/Спајдермен кој ќе егзистира само во тој Venom-verse. На некој начин слично како Фокс и Дизни што направија во Квиксилвер..
Иако на прва ова ми делуваше како краш ен брн потег на Сони .. Сепак на втора лопта, посебен Веном универзум (но исклучиво rated-R) може да испадне погодок, со изразито помрачни и гриди сцени. Пааааа и со друг Спајдермен во едно такво светло, зошто да не. Лично би ми било јако тоа да го видам, втор Спајди во хард-кор издание .. Па после и да влечеме паралели меѓу двајцата. Едно е јасно - There's no such thing, as too much Spidey
![]()