Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Aко Deadpool е 3 по некое чудо, тогаш како гледаш уште arrow? @Ендорфиниус
1- Не мешај баби и жаби.
2- Каде имаш прочитано мој рејтинг за Ероу, па да компарираш!?
3- Форум е ова. Се е субјективно. Ако е 5-ка за тебе Дедпул, о-кеј, поштујем. Може и да разберам ако сакаш.

Пис ;)

1- Не мешај баби и жаби.
2- Каде имаш прочитано мој рејтинг за Ероу, па да компарираш!?
3- Форум е ова. Се е субјективно. Ако е 5-ка за тебе Дедпул, о-кеј, поштујем. Може и да разберам ако сакаш.

Пис ;)

Двете се според стрипови, ако е серија не се брои?

Зошто да не компарирам, ако deadpool има слаба оцена, тогаш како гледаш arrow?

^ Едното е саат ипол blow-out филм, а другото е серија со 3 ипол сезони позади себе во кои што има свега и свачега, прав ролер-костер на highs & lows .. А ти ги ставаш во иста кошница, just because they're both comicbook-based stories. Seems legit. На вака поставен терен, можам само да ти кажам: Ероу гледам, оти Тиа е многу хот. Било шо друго да ти елаборирам, ќе биде ветер и магла.
Сечи ја ајде, нема веза муабетот. Оваа ми е една од неколкуте хепи теми на форумов, не ми ја крши плиис. Bottom line is: Дедпул е забавно филмче, но таквите масовни свршувања по нетот и медиумите стварно не држат.

Да свртиме на позабавна страна сега .. :icon_lol::icon_lol:
CbsAa_mUYAERfFR.jpg

12735578_10206877372751103_433565950_n.jpg

Еееееејхх нема ли да дојде тој 6-ти мај и да свингне in his full glory френдли комшичето хуууууу ....:zloo:

Deadpool ако не е забавен за сите да свршуваат, тогаш ни Thea не е толку hot за 4 сезони од arrow да се гледаат поради неа. :D

Fair enough. Само што хотнессот на Тиа има редовен прогрес од сезона, во сезона. Она надоместува, каде што потрфла приказната :icon_lol:. Чекај да видиш до 7-ма сезона шо ќе стане. Спешл спин-офф ќе и' направат, па тогаш и јас ќе се скинам од Ероу .. :D:D

ПС - Се' е до вкусови :P

Што и да гледам после Дедпул во врска со Рајан Рејнолдс сфаќам колку е само роден да биде Дедпул :D
Умрев од смеење.:pos::pos::pos:

Empire објавиле први офишл слики од Crossbones & Wanda Maximoff AKA Scarlet Witch во најновото издание ..
25193258925_f5ca5eac40_b.jpg

25167121346_382b98cc08_b.jpg

tumblr_inline_n5uaco7aWD1qa43er.gif

Плус: Во магазинот ја откриле улогата што ќе ја толкува Мартин Фриман (Еверет Рос, лик од Black Panther стриповите, посредник меѓу Властите и Авенџерите) и потврдиле дека Гвинет Палтроу била дел од ри-шутингот на сцените, так да Пепер Потс многу веројатно ќе ја видиме повторно после Ајронмен 3ката ..

Класика :icon_lol::icon_lol:
a97zR4L_700b_v1.jpg

Хух .. Штета што и сериите не ги чепнаа. Оти изгледа само Дердевил е репер за квалитетно comicbook TV show моментално и сите други треба групно да се егзекутираат.
Howard the Duck бе :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Мене пак Man of Steel ми се допадна. Вкусови О.о

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom