- Член од
- 26 мај 2015
- Мислења
- 458
- Поени од реакции
- 253
Господ не постои за жал...Зошто бре господе,земаш вака млади луѓе. Прости го.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Господ не постои за жал...Зошто бре господе,земаш вака млади луѓе. Прости го.
Јас имам отидено 2 пати и тоа во Колосеум, човекот знаеше што им на треба на луѓето и како да ги дигне. Тоа беше некаков музички оргазам на неговите настапи, едноставно ја чуствуваш енегергијата негова која тој ја споделува преку музиката.Mногу добар,љубезен и приземјен дечко.Ке го паметам по супер музиката што ја пушташе во Колосеум на времето и Интермецо до пред некое време.Уствари кај и да пушташе,беше вон сериски.Така македонски диџеј да знае да осети публика не сум сретнал како него.
Нека почива во мир![]()
Анчо, одамна нема веќе пушење по клубовите. Тоа е една работа друга работа е тоа што не е само он, мој најдобар другар воедно и член беше тука на кајгана, почина од мозочен на 27 години, така да многу млади заминуваат кој од рак, кој од мозочен, кој од сообраќајќа.Само да не бидам лошо сватен...дали работно место Д:Џ: влијаело нешто на ова прерано негово
заминување од нашиов свет.
Не сум одел по сегашниве клубови.Т.С. еве во оваа Македонија,
но нели тоа работно место таму по тие диска и клубови е малку подигнато од подиумот долу.
Па нели во тие клубови и диска се многу „пуши“ тутун и се е задимено(ете кој бил нека каже).
Па таму погоре е и најзагаден воздухот-најгуст со Никотин, а никотинот убива зар не.
А тоа работно место е непрекинато таму бар 6 часа, дишење густ чад од тутун.(што е полошо и од пушење)
(или грешам забрането е пушење таму додека се одржува диското и се пушта музика)