- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.915
Цената за втората зона (приградски линии) се намалува од 40 на 35 денари
Приградските и пред ова беа 35 ден или грешка сум?
Приградските и пред ова беа 35 ден или грешка сум?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без пари секако, што се мислиш....А за Албанци колкава ќе биде цената?
За другар прашувам.
Како ќе им текне така праат, едно време беа 40, а сеа пред 2-3 месеца коа се возев беа 35Цената за втората зона (приградски линии) се намалува од 40 на 35 денари
Приградските и пред ова беа 35 ден или грешка сум?![]()
40 беа.Цената за втората зона (приградски линии) се намалува од 40 на 35 денари
Приградските и пред ова беа 35 ден или грешка сум?![]()
Знаеш дека новите цени се унифицирани за приватните и државните автобуси?Good bless приватни 12ки и 19ки со возачи од северна Албанија кои шибаат на црвено ко луди. Ако ти се погоди доволно улав, од Карпош до Битпазар за 10 минути ќе летне. Сега уште помалце ќе се возам со државни, и онака на кромид мирисаат![]()
Очигледно неЗнаеш дека новите цени се унифицирани за приватните и државните автобуси?
Ќе држи вода овој муабет, ако немаше едвај 10 продажни места низ цело СкопјеЈас.
дали моеш да ги купиш во секоја трафика и колку трафики можеш да најдеш низ населбите? Оти, да, слично функционираат некои држави, во автобус нема карта ама има можеш да купиш/дополниш билет на секој чекор. Овде на пример мора да се оди до центар за слободна. Други земји пак, шоферот продава карти, со многу мала разлика во цена ама шоферот не е качи се, сврти десно па заборај се од буткање за да влезеш во тесен пролаз позади шоферот, па избутај ги сите и врати се назад како во бураго количкиве него нормално е пред тебе кога ќе се качиш.Ќе држи вода овој муабет, ако немаше едвај 10 продажни места низ цело Скопје![]()