Фотографии од вашиот дом - ентериери

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
eee eпа и јас сакам бе да ја видите мојата кукаааа, ама немам кујна па затоа кога ке биде готова ке ви ја покажам..а тоа се надевам ке е мнооогу скоро

IMG_0454.jpg
IMG_0455.jpg
IMG_0483.jpg
MOJATAKUKICKABARDOVCI.jpg
Mojatatarasa.jpg
mojatakukaodstrana.jpg
IMG_0449.jpg

Ијааа шо убава модернистичка куќичка. Препрепрекрасно :)

Добра гајба :)

Али немало да биде лошо да ја обоеш малце со подобри бои. Барем да имало некои нијанси, да не е бело се :)

Nadvoresniot del od kukata izgleda kako da e sklopuvana od LEGO kocki:))) No stvarno e ubava. Isto mi se dopaga i na MISTICEN kako sredil coekot....abe domakin:)

еве слики од мојата куќа ама не живеам сега таму во станот сум да почнеме
Ходник,на првава слика(од каде што велгуваш) првата врата е шпајз а втората е купатило
dsc00007n.jpg

на оваа втора слика е исто прставен ходникот на кој од левата страна прво е спалната па детската соба а од десната исто спална соба
dsc00004.jpg

Детска соба
dsc00005.jpg

dsc00006g.jpg

Дневна соба сега ама мебелот е малце постар новиот ми е во станот
dsc00003k.jpg

Сега трепезаријата тука ми се старите столови и маса во станот ми се новите
dsc00008k.jpg

Сега иде куњата
dsc00009o.jpg

треба да ги слиам уште двете спални и купатилото,ова беше само еден спрат од куќата имам уште еден спрат под овој ама таму моментално не реновирано

Zdravo,i pozdrav za site.Lujge pomagajte,ako imate nekoi sliki i soveti.Strasno se dvoumam,ke gradime kuka i mi treba normalno nova KUJNA,a sum se zaljubila vo crvena sjajna,simnuvav prekrasni kujni od net.super se,no neznam dane napravam graska,dane mi se zdosadi brzo,ili da go zatvoram prostorot,ke moram li da se orientiram so crveni i drugi detalji,i kako e za odrzuvanje sjajnoto.Ako imate sliki od svojata nova kujna vo vasiot dom a posebno ako imate crvena ve molam pratete mi,i daj te mi soveti za bojata i odrzuvanje na sjajot.:tapp::nesvest:

IMG_0483.jpg
Mnogu ubava kuka,i bravo za ureduvanjeto.Me interesira,so sto se greete,so struja ili so drva.Posto imate i radijatori i kamin,dali vi se povrzani radijatorite na kaminot,ako e taka i ako se greete na drva,moze li da mi kazete kolku kvadrati greete,dali ste zadovolni od toa greenje(dali ste stopleni),dali go preporacuvate i kakov vi e kaminot,performanci i cie e proizvodstvo,pozz

Моментално немам слики од дома, ама најдов низ компјутеров од апартманите, што се наоѓаат на горниот спрат каде што живеам.

Attachments

• 03.JPG
    03.JPG
    159,5 KB · Прегледи: 39
  • 04.jpg
    04.jpg
    35,7 KB · Прегледи: 30
Мистичен супер ентериерче!
ХееХ
Иначе мене мооогу ми се допаѓа паркетот!:helou:

Еве и јас да го покажам мојот дом бидејќи реновиравме периодов, и сеуште не се досредени па сега ќе ви го претставам само делот на дневната соба, трпезаријата и кујната.

Поглед од кујната кон дневната

Image161-1.jpg

Image196.jpg

Image197.jpg

Поглед од дневната кон кујната и трпезаријата

Image198.jpg

Image199.jpg

Image184-2.jpg

Image202.jpg

Сликиве, се малку заникаде бидејќи со мобилниот мој сликано, ќе се потрудам да ги заменам со поквалитетни.

Баш ме интересира вашето мислење за уредувањето. Инаку моите се љубители на класично уредување.. :smir: Наскоро, со слики од целиот стан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom