8 Март, како да се слави?

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен 8ми март, мајн дамен унд сам херен... :icon_lol:

Е вака секое сабајле да ве чекаат в кревет!

Ќе ти кажев како али срамота е деца читаат како шо реков:D

Ајде девојки,жени,мајки,калуѓерки,светици,курви,ороспии,лезбејки,феминистки,домаќинки и недомаќинки нека ви е среќен празникот.

p.s. А како да се слави е темава? Па со многу секс,музика и вино ))

се фрлаат пари на поклони кои ке се заборават за ден или два а забораваме да љубиме.Бескорисно е да се оддава внимание на само еден ден на жената.Правата жена треба да се чуствува како секој ден и е 8-ми Март.Него Македонската жена гледа се низ призмата на парите и одамна ги има изгубено вредностите.Така да ако некој и купи поклон само на овој ден по можност што поскап таа мисли дека стигнала во вселената.

А кој е ден на мажот? ниту еден па вие да не ни посветите.
Внимание барате цела година

Грешка си, каква мизерна година...бараме и даваме доживотно внимание на тој што заслужува, секако;)

П.С. Инаку има и ден на мажите, алијас Father's day во САД. Годинава е на 16 јуни.

Фала што ја сподели реалната слика на „еднаквоста“ меѓу половите.

И што мислиш на што се должи оваа „рамноправност“ поради тоа што вас уште време ви треба за да излезете од „подредената улога“ во која сте биле или има врска нешто и квалитетите што ги поседуваат мажите/жените за одредени работи?

Во случајов за бизнис, манаџирање и заработка на пари :)

Грешка си, каква мизерна година...бараме и даваме доживотно внимание на тој што заслужува, секако;)

П.С. Инаку има и ден на мажите, алијас Father's day во САД. Годинава е на 16 јуни.
Ќе им честитаме тогаш, пиши дата у ремајндер!:P
--- надополнето: 10 март 2013 во 23:49 ---
И што мислиш на што се должи оваа „рамноправност“ поради тоа што вас уште време ви треба за да излезете од „подредената улога“ во која сте биле или има врска нешто и квалитетите што ги поседуваат мажите/жените за одредени работи?

Во случајов за бизнис, манаџирање и заработка на пари :)
да у право си за квалитетите, али женските квалитети (труд и работа) не се доволно платени. зошто е тоа така, јас не можам да ти кажам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom