Нај јак,најсилен,најцврст универзален лепак

ХЕхе кај го има ова гледам за олуци ќе го биде

8482072828cf2f7e107ff03009e9006a.jpg

Еве за ова лепак лепев пишува ладно заварување

Sent from my iPhone 6S Plus using Tapatalk

Za sekundaren ke kazam deka Loctite GEL e najdobar, ne se rastecuva sekade i stoi kade ke stavis, najlesno se ,,kontrolira'', i Bison sekundarniot e isto taka mnogu dobro nesto.
Bison dvo-komponentniot (universal) go imam koristeno, i zadovolen sum, ne znam kako se drugite (5min., metal i dr.)
A za najdobro-snabdena prodavnica so lepaci, mislam deka e Hubo-to.

Квалитетен лепак за патики? Сакам да ги залепам старките, се одлепија од страна.

Sent from my Shoot_1 using Tapatalk

Квалитетен лепак за патики? Сакам да ги залепам старките, се одлепија од страна.

Original Neostik...no mora da e čista površinata i obrabotena so šmirgla

Jas gi lepam uspešno...

А за пластика добар лепак ама некој ептен што ке држи ми треба дека маската што ке ја камера е за под вода

А за пластика добар лепак ама некој ептен што ке држи ми треба дека маската што ке ја камера е за под вода
Onie so sprej i dodatok lepak. Nanesuvaš lepak, gi spojuvaš delovite i prskaš sprej. Sprejot go kristalizira lepakot za sekunda-dve

Неостик, но морам да признаам дека во последно време ги лепам патиките со супер лепак 3 ring Super Glue 502, го има по пазариве, 20 денари е:D Бело сплескано мало шишенце со портокалово капаче и има конусен дел како цевче за истекување на лепакот. На патиките ѓонот одоздола ми пукна, го залепив и еве веќе некои 2 месеци уште тераат.

Со што лепак да го залепам овој дел,кога одам излегува воздух и има грд звук(одлепени се тука)upload_2019-4-25_16-46-51.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom