Јелена Карлеуша

• Креатор на темата Креатор на темата пм=MGLpM
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.411
Поени од реакции
3.330
Ко можи тема за Северина нека имаа и за оваа поп фолк пејачка. Штом сунџерот можи можам и јас. :D

Родена: 17. август1978 во Београд

Коментирајте што ви лежи на срце, верувајте нема да се налутам.

Јеца ја памтам ко идеше Прилеп на базен во деведесет и некоја. Со бубамара, лукас, нино и ним слични беа главна шема во времето кога радио телевизија Лажани жареше и палеше со пренос 24/7 на тв Пинк. После фати бомбардирањето и така... :D

Јелена ми е идол ... може да држе предавање на холивудските ѕвезди околу модата (не за џабе е копирана од ким кардашијан, бјонсе)... можете да го посетете нејзиниот инстаграм профил и да видете за што станув збор
instagram karleusastar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас мислам дека е оригинална и многу поразлична од сите останати Балкански пејачи. Си живее во некој свој свет, си има многу фанови а и многу кои ја мразат и ја осудуваат. Бев на нејзин концерт во Белград и имаше лудо шоу со многу танчери/ки кореографии ,реквизити...мразам што увек ја споредуваат со Цеца со Сека и останати пејачки..во однос на настапи и перформанси, мислам дека сите треба да учат од нејзе!

Оваа Јелена Карлеуша не дека е лоша, има добри песни, но некако ми е премногу наперната. Јас сфаќам дека има 20 години кариера и многу пари, но поради тоа да плука по луѓето кој и како бил облечен, дали бил сељак или не, ми создава слика за неа дека е типична разлигавена сељанка.

Е сега што се однесува до нејзините настапи и концерти, дефинитивно она е единствена на Балканов што прави нешто такво. Дека има којзнае каков глас, нема, но парите вложени за настап/концерт дефинитивно и се исплатат. Концертот Viva La Diva ја издигна, баш концерт приближен на оние светскине.

За тоа што ја споредуваат со Ким Кардашјан, Бијонсе и незнам кој таму, смешки. Друго неможам да речам. Башка незнам колку пати ја имам приметено како изгледа, а пред тоа така изгледала Бијонсе или Ким. Така да многу ми е идиотски тоа со копирањето. А и жената си користи шанса да се пробие на странски пазар, но така лесно тоа не иде кај странците.

Инсомниа, Слатка мала и Крими рад и се Ок песни, а воедно и нејзини хитови. Не дека не е слушана, но и нема којзнае колку хитови.

Дара Бубамара е подобра:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom