Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

@bitushanec и тука најдов соросоиди кои ја бојкотираат најновата инвестиција :aplauz::oeoeoe:
Астероидот е од најновата пролет лето колекција на вселената и е погоден за нашата клима, која е модерна средоземноморска, на моменти тропска и со примеси на суптропска клима при што не би се расцепил ниту оштетил од временските неприлики и има температурен ранг на издржливост од -50 до +50. Мора да напоменеме и дека при слетувањето ќе направи мали штети за кои ќе бидат потребни граѓани да го средат околието и со тоа ќе се вработи моментално дузина народ. Јаден потег на Плусинфо кои сакаат да ја замаскираат бројката од 570,000 отпушени од работа со потенцијалните штети кои би можел да ги нанесе нашиот нов гостин:bravobe:

@Ставрогин Ќе ти дадам пари за 6 сендвичи, барем денес не брчи.

@leandra еве ни го битларката слета на темава, не прскале одамна, туку битларке гледам сета ја разбираш, кажи ми ти на мене како ќе го одржаваме ние овој астероид со толку низок економски раст?

@God only knows Гледам Евреите прешле од злато на астероиди.

@*Рандом татарче од форумов* Не би да досаждам ама искам да кажам дека този астероид е б'лгар :) Ако вгледаш този отсјај ште видиш да е то Черно Море.

@ubavaa19 Procitav deka asteroidot predizvikuva avtomacki abortus ako si trudna ke si dobiela odma sakam da prasam dali e tocno :sramezliv: Plssss itno mi e pisete

@mkgunner Курињо е јак ќе го запре сам астероидот :цицки:

@devojcence Draga Kajgana asteroid :)

@the_kop

Драга, многу е убаво кога гледаш како паѓа астероид во Монголија, поготово од Крушево. Кога сме кај Крушево и мене и убавини, пошто јас сум убав и бркам многу женски, дека сите ме сакаат вчера седиме вкафич и една ми се става, друга ми се става, мене незгодно, они се скараа и јас пак сам останав ама се одцепив од пиење.

@Stefan-kobe Јас мислам дека Паире со најдобриот изграден бехенд во светот можи да се справи со Астероидот и има вредност да се игра за тој коефициент..

@Џонтра Волта Онај Мацари е крив за тој Астероидот да му ебам фацата заражена што не упропасти крвта негова да му изнаебам,но добро е тоа што сеуште во тимот ги имаме Ковачич и Медел бидејќи ако ги продадат во меѓувреме ќе му ебам сто жутозабести мајки и ќерки на тие племето у Индонезија...

@Ставрогин Со оглед на тоа дека тврдата подлога во Дубаи е побрза од на Монголија јас мислам дека подобро би било да се изигра на Пиронкова со нејзиниот одличен ретрн и би било далеку поисплатливо за разлика од Паире каде сеуште е недораснат..

@ElNinho Илина курвата е крива за Астероидот,да не му се скараше на Роналдо немаше да стигни до ова нешто

@Mondonico Со оглед на недомаќинското и нерентабилното работење на управата на Интер овај Астероид беше очекуван само изненадување е тоа што паѓа во Монголија ....затоа Интер треба да учат од Јувентус како се гради тимот постепено со минимални средства и паметни инвестиции за да не се случуваат вакви катастрофи..

@Scirea Маестро Марота ќе се погрижи за Астероидот да не падни во Монголија со неговата невидена способност за преговарање каде ќе го откупи Астероидот од вселената на 36 рати по 300.000 евра + евентуални бонуси ако падни во Милано

@extreme1
Untitled.jpg

@bobipp Дечки ова нема врска, класична завера на Американците. И да не удри астроид, земјата е рамна плоча и ќе се излизга по неа ќе направи жабчиња и ќе излета во атмосвферата. Ќе направи некоја штета ама не е страшно. Освен ако не удри под прав агол од девеесет степени, е тогаш зависи кај ќе удри, ама ако удри на средина ќе ја скрши земјината плоча на пола.

@jamajka Не е ова толку е едноставно како што мислите. Американците знаат за ова уште од 1913та ама не му кажуваат на светот и затоа ние имаме проблеми со ИСИС. Еден мој пријател кој се разбира во овие работи (не смеам да кажам што работи) ми има кажано еднаш дека американците имаат ставено ракетни погони на одредени точки на земјата за на само еден ден пред да удри ги уклучат и ја свртат ротацијата на земјата така што калкулирано астероидот да удри тачно у цефките од турскиот гасовод за да не пројде низ македонија пошо ако пројде покрај нас ќе се здружиме со русите а тоа на американците не им одговара пошо сме на многу битна положба од геополитички аспект. Да не беа фејк снимките на Заев сигурно ќе се чуеше за ова како Груевски пробува да не спаси, ама тоа е, монтирано.
Иначе @bobipp хахахаха дај некој аргумент бе брат, шо е ова само да се траскало зелени!

@Brutus Шо не излезат сега студентиве да протестираат.

@Ставрогин :facepalm: Се надевам дека ќе удри прво кај нас.

@Peja989
Астероидот паѓа во Монголија, само заради тоа што Стерлинг беше продаден присилно во Сити а овој не побара трансфер барање. Исто така, денот кога ќе падне астероидот во Монголија ќе одам оштетен на работа, бидејќи нема да ми биде прф пат.

@ХулахопкиСоТочки
Дечки ајде да направиме анкета да гласаме точно на кој ден ќе падне астероидот?

@Толстој
Драга, ќе си пуштам сега некои љубовни рок класици и ќе го гледам астероидот како поминува покрај земјата :love:

@Смрт за зони и пајак воз.

Паѓањето на астероидот е противуствно. Мора да се реагира соодветно, имаме флагрантно кршење на неколку членови од уставот. Пример слепите, не можат да видат кај шо поминува истиот покрај земјата, а со тоа се прави дискриминација.

@џимеј

Баш би сакал да видам како Тарантино режира филм за астероидот. Скоро секој жанр го има опфатено, му недостасува во филмските остварувања вакво нешто.

(ова само присутните на могила шо беа че го сфатат) Раде а.к.а @Franscoa
Џена Џејмисон има тетовирано срце на газот. Еднаш заприметив дури гледав нејзин порнич снимен на скали со двајца мажи. Едниот имаше големи бицепси, другиот кадрава коса.ТУку лесно е на скали да снимиш порнич, ај сними на астероид во движење да те видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom