@bitushanec и тука најдов соросоиди кои ја бојкотираат најновата инвестиција

Астероидот е од најновата пролет лето колекција на вселената и е погоден за нашата клима, која е модерна средоземноморска, на моменти тропска и со примеси на суптропска клима при што не би се расцепил ниту оштетил од временските неприлики и има температурен ранг на издржливост од -50 до +50. Мора да напоменеме и дека при слетувањето ќе направи мали штети за кои ќе бидат потребни граѓани да го средат околието и со тоа ќе се вработи моментално дузина народ. Јаден потег на Плусинфо кои сакаат да ја замаскираат бројката од 570,000 отпушени од работа со потенцијалните штети кои би можел да ги нанесе нашиот нов гостин
@Ставрогин Ќе ти дадам пари за 6 сендвичи, барем денес не брчи.
@leandra еве ни го битларката слета на темава, не прскале одамна, туку битларке гледам сета ја разбираш, кажи ми ти на мене како ќе го одржаваме ние овој астероид со толку низок економски раст?
@God only knows Гледам Евреите прешле од злато на астероиди.
@*Рандом татарче од форумов* Не би да досаждам ама искам да кажам дека този астероид е б'лгар

Ако вгледаш този отсјај ште видиш да е то Черно Море.
@ubavaa19 Procitav deka asteroidot predizvikuva avtomacki abortus ako si trudna ke si dobiela odma sakam da prasam dali e tocno

Plssss itno mi e pisete
@mkgunner Курињо е јак ќе го запре сам астероидот
@devojcence Draga Kajgana asteroid