Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

@Џонтра Волта отвара пеинт и прави меме за просечни кладионичари
sda.jpg

@Peja989 ај ваљда ќе му падне на клипче на глава и ќе го избаци назад во фселената

@Nino Manchester де бе и вие па, јас бев кафана со астеродиот, се расцепавме и двајцата не е толку страшен повеќе

@Dardan-ia Се зависи од неговата траекторија околу и долж Дижонска. Само главата надолу нека му е спуштена оти поглед лево или десно може да биде сватен како навреда , и да не стигне до Монголија.

@Acid (отвара тема) Повелете сите во кафе бар Он да го гледаме паѓањето на астероидот во Монголија. Промотивна цена пиво + кикирики за 70 денари

@Олимпија (одма после него) јас идам! :vozbud:

Последно уредено:
@Џонтра Волта отвара пеинт и прави меме за просечни кладионичари
Прегледај го приврзокот 125986

@Peja989 ај ваљда ќе му падне на клипче на глава и ќе го избаци назад во фселената

@Nino Manchester де бе и вие па, јас бев кафана со астеродиот, се расцепавме и двајцата не е толку страшен повеќе
Бегај бе гледам известување,викам wtf со темава,и што викаш астероиди се направивте:D?

@Дињата на Анчо *користејќи увек актуелности во врска со љубовта*: ми го креваш ко шо се крева ВМРО ама ќе ми падне како астероидов, али не пред да затрудниш несакајќи. :pipi:

@Џонтра Волта: Пејо ти ебам фацата мртфа на неа да не ти паднал астероидот ти ебам тоа СФЕ УСИСАН ЕДЕН

@Andrew: Астероид. Комарци. И мотокултиваторче.
Јас и кец мислат ќе мислиме.

кекекеке.

@Agda Beata kaj mene u privatna: abe stvarno ti e kolkav asteroidot? :D

@Mojso

Кој вика дека немало што да се праи у Прилеп бе? Слушнавме астероид ќе паѓало у Монголија, ама ни е гајле нас за тоа, битно Прилепов на нозе го кренавме. Се собравме ја, другар, бившата на другарот, бившиот на бившата на другарот што устари е бивш на мојата бивша, али мојата бивша не ја викнавме све и ебем. Нема везе што сум УМС, нек се ебат сите што им смета тоа кај мене. Со кола до Битола, али на секое радио за астероидон зборат па моравме да угасиме, ама нема врска тоа, битно отидовме прво у една кафана да испиеме све што има, не знаеме кај тераме ама стигнавме до втората кафана, а по пат бившата на другарот ми поврати у кола :mad: Нема везе продолживме понатака, четири саати заглавивме у втората кафана кај што уште толку испивме и фативме правец назад накај Прилеп, тоа веќе рано сабајле, ама отидовме у еден кафич ко демек на трезнење. И ја глуп ебаго, дури тогаш ми текна дека на работа сум утре :mad:

Еве ме мамурен од работа го пишувам ова. И кој вика дека Прилеп не чинело, а? МРШ ПИЧКА ВИ МАТЕР!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom